Porodica Kovač: Opasna konkurencija

0
Kompozitori Kornelije, Aleksandra i Kristina Kovač, koji trenutno rade na pripremi kompozicija koje će predstaviti 26. februara na nacionalnom izboru za predstavnika na Eurosongu u Nemačkoj, ne kriju da su jedni drugima velika konkurencija
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Poznata muzička porodica pred sobom ima težak zadatak: svako od njih troje priprema svoju numeru, a potom treba da izaberu i izvođače koji će na najbolji mogući način izvesti njihovu kompoziciju. Imena izvođača biće obelodanjena između 16. i 20. februara, a kao potencijalni interpretatori spominju se Aleksandra Radović, ali i jedna od autorki numere Aleksandra Kovač.

Čuveni Kornelije Kovač otkrio je na konferenciji za novinare da Kristina, Aleksandra i on pišu i komponuje potpuno drugačije i da će biti zanimljivo čuti kompozicije jer će ovo biti jedinstvena prilika da njih troje ukrste koplja.

Porodica Kovač složna je u jednom: iako su jedni drugima prava konkurencija ali se raduju što su zajedno u ovom projektu. Numeru kojom će se ove godine takmičiti na Eurosongu izabraće gledaoci RTS-a 26. februara u direktnom prenosu na Prvom programu slanjem SMS poruka.

Danilo Mašojević

makonda-tracker