prava istina

Razveli su se nakon sedam godina braka, a fotografija ih je otkrila: Nataša Miljković i Srđan Timarov oduševili ovim potezom (FOTO)

3

Popularna voditeljka i njen nekadašnji suprug otkrili su detalje svog odnosa. 

foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić
foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić

Kada su popularna voditeljka Nataša Miljković i glumac Srđan Timarov odlučili da stave tačku na svoju ljubav, javnost je bila u šoku.

 

 

Nataša i Srđan su nastavili svoje živote, a sreća se bivšim supružnicima osmehnula još jedamput, te su oboje pronašli svoju ljubavnu sreću pored novih partnera.

 

Par se rastao sporazumno, bez velike medijske pompe. Međutim, dugo se spekulisalo o njihovom odnosu, sve dok poznata voditeljka nije rešila da progovori o tome.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Damir Dervišagić

Mi imamo dete koje obožavamo i osećamo zahvalnost jedno prema drugom zato što ga imamo. Nemamo nijedan razlog da ne budemo prijatelji. I mnogo mi je važno da ostali razvedeni parovi to shvate, važno mi je zbog druge dece, jer ona su vrednija od povređenih sujeta i plazma televizora - rekla je lepa voditeljka jednom prilikom za magazin "Hello".

 

Srđan Timarov je nedavno otkrio svoje stanovište, a fotografija na kojoj su nekadašnji supružnici zajedno, iznenadila je njegove fanove.

 

 

A post shared by Srdjan Timarov (@srdjantimarov) on

 

Srđan je kratko i jasno prokomentarisao njihov susret rečima: "Zajedno", pokazavši javnosti da zaista postoje parovi koji i nakon razvoda ostanu u dobrim i prijateljskim odnosima. Nema sumnje da od Nataše i Srđana i drugi mogu mnogo toga da nauče. 

 

 

makonda-tracker