zajedno i na kraj sveta

Ona je društvo za smeh ali i rame za plakanje: Malo je poznato da su Maja Nikolić i ova voditeljka kume

0

Njih dve su i kume i rade na konkurentskim televizijama.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Maja Nikolić ističe da joj je koleginica i najbliža prijateljica Nataša Miljković društvo za smeh ali i rame za plakanje.

 

 

Iako su u svetu javnih ličnosti retka prijateljstva koja traju godinama, jedno takvo gaje voditeljke Maja Nikolić i Nataša Miljković.

 

foto: Story

.Njih dve su i kume, koje rade na konkurentskim televizijama, a zaštitno lice “Prve” otkriva za “Blic” da li je poveravanje tajni rezervisano baš za Natašu.

 

foto: Promo

- Jeste, ali ona je to zaslužila svojim prijateljstvom i odnosom koji nas dve gajimo već jako dugo. Nataši se okrećem i kada želim da se zajedno smejemo i kada poželim da poverim nešto ozbiljnije - kroz osmeh kaže Maja, koja se nedavno vratila sa putovanja iz Singapura.

 

Mi smo ove godine u Singapuru bili na plenarnoj sednici Trilateralne komisije, čiji je moj suprug član, tako da smo imali priliku da obiđemo ovu neobičnu državu, grad, ostrvo. Puna sam utisaka. Neobično je videti toliko razvijen i moderan grad koji je sačuvao svoje nasleđe, i azijsko i kolonijal o. Prepun je zelenila i savršeno čist - kaže voditeljka koja već ima plan za narednu destinaciju.

 

- Još nisam bila u Južnoj Americi, tako da bih volela da nam to bude jedna od narednih destinacija. Argentina, Brazil…

 

Predstojeći praznik Uskrs, Maja će provesti kako to tradicija nalaže.

 

Proslaviću ga kod kuće i sa porodicom, za mene je tako najlepše. Kuckanje jajima, lep ručak i šetnja su sve što želim - ističe ona, koja je ponosna na svoju karijeru koju gradi godinama.

 

 

makonda-tracker