Iznenadila

Nada Topčagić rešila da progovori: Sigurna sam u to KO JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ (FOTO)

1

Poznata pevačica je dugo premotavala film u glavi i došla do jednog zaključka. 

 

foto: Dragan Kadić

 

Gledam Janine fotografije na društvenim mrežama i mnogo mi je krivo što ona više nije ono dete koje sam poznavala. Vrlo je ozbiljna i vidno utučena. Njoj je Zoran sve, a zbog svega što se dogodilo, odrasla je preko noći. Njeno detinjstvo je postalo stravično, a Janu tek očekuje pakao, ako na kraju osude Zorana. Iako ima babu, dedu, strica i rođene tetke, niko neće moći da joj nadoknadi Zorana", konstatuje pevačica i uverava da se već dve godine stalno priseća druženja sa Jelenom i Zoranom i pokušava da nađe odgovor na pitanje ko je ubica.

Stalno vraćam film i prisećam se naših druženja. Zoran i Jelena se nikada nisu svađali, a među njima nije bilo čak ni uobičajenih bračnih razmirica. Muž mi kaže da sam se pretvorila u Agatu Kristi, ali ja nikako ne mogu da nađem ništa sumnjivo što bi ukazalo na to da je bilo ko od Marjanovića upleten u ubistvo. Zoran je bio omiljeni sin u porodici i ako ga na kraju osude, to će biti stravično za porodicu. Za mene je nepojmljivo da je Zoran ubica, to ne mogu nikako da povežem sa njim", kaže Topčagićeva, koja je sigurna da je ubica neko ko je pevačicu dobro poznavao.

Imam svoje mišljenje o Jeleninom ubistvu koje sam dugo formirala. Sigurna sam da je Jecu usmrtio neko ko ju je odlično poznavao i ko je želeo da napakosti porodici", zaključila je pevačica.

 

makonda-tracker