da li ste ovo očekivali

Njegova transfomacija bila je PRAVA MISTERIJA: Kako je Sloba Radanović smršao 12 kilograma za mesec dana? (FOTO)

0

Javnost se našla u čudu kada je poznati pevač predstavio svoj novi izgled. Ipak, on je nedavno otkrio kako mu je to pošlo za rukom. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nakon izlaska iz popularnog rijalitija, Sloba Radanović se na neko vreme povukao van medijske pažnje. Poznati pevač se posvetio svojim nastupima, a sve svoje društvene mreže iskoristio je za poslovne potrebe, te je njegova privatnost ponovo postala samo njegova.

 

 

Sudeći po stresu koji je doživeo tokom rijalitija, ovakav ishod događaja i ne treba da čudi. Ipak, postoji jedna stvar koju je pevač morao da podeli sa svetom, a to je fantastična transformacija.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@sampanjactatica) on

 

Sloba je uspeo da skine sav višak kilograma koje je nabacio u rijalitiju i to neverovatnom brzinom. Budući da je stalno na nastupima, mnogi su se pitali kako mu je ovo pošlo za rukom, a poznati pevač nedavno je otkrio svoju tajnu.

 

foto: Instagram

 

Reč je o izuzetno napornim treninzima za koje Sloba uvek nađe vremena. Iako je njegova figura sada savršena, Sloba je svojim fanovima najavio da neće stati na ovome, napisavši kratko i jasno: "Nema predaje."

 

 

makonda-tracker