porodični biser

Ova bebica svojom lepotom preti da otme maminu slavu: 5 miliona lajkova za najlepšu devojčicu Kardašijanovih (FOTO)

2

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija malene devojčice iz porodice Kardašijan čije su oči izazvale opšte oduševljenje među fanovima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kloi Kardašijan objavila je na svom Instagram profilu fotografiju svoje 3-mesečne ćerkice kojom je rastopila srca svojih obožavatelja širom sveta. Najveću pažnju ukrale su prekrasne oči malene Tru i izazvale veliko oduševljenje među fanovima:

 

"Pogledaj te oči!" "Nemoj prestati da pokazješ svoju prekrasnu devojčicu. Ona je lutka!" "Kakva prelepa beba! I te oči! Prekrasno!"

 

Fotografija je "zaradila" čak 4,6 miliona lajkova i 49,5 hiljada komentara. Da malenu Tru obožavaju mamini pratioci na Instagramu, svedoče i ostale fotografije na kojima je"pokupila" milione lajkova.

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Devojčica je zelene oči nasledila od svoje majke, dok izgledom podseća i na svoga oca, košarkaša Tristana Tompsona. Sudeći prema njenoj majci i tetkama, Tru je zagarantovan dobar izgled i u budućnosti, ali verujemo da će najviše srca "slomiti" upravo svojim očima.

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Iako za trenutni izgled sestara iz klana Kardašijan-Džener ne možemo da kažemo kako je zaslužna majka priroda, za njihovu preslatku dečicu (još uvek) možemo.

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Uprkos tome što im se majke (i tetke!) mogu "pohvaliti" brojnim hirurškim i estetskim zahvatima, deca sestara Kardašijan još uvek su netaknuto i prirodno lepa (a nadamo se da će takva i ostati).

 

Ako Tru možda u budućnosti krene majčinim stopama, jedan deo tela uvek će joj ostati prirodno lep, a to su oči. Iako iskreno sumnjamo da bi malena Tru Tompson to ikada i poželela.

 

 

 

makonda-tracker