potresno

Rada Manojlović se s BOLOM priseća MAJKE: Bila sam uz nju do poslednjeg daha, a mogla je da preživi da se lečila na vreme

0

Pevačica govori kako ne propušta lekarske preglede zbog bolesti koja je odnela njenu majku.

zdravlje na prvom mestu
zdravlje na prvom mestufoto: Vladmir Šporčić

Radu Manojlović i njenu sestru Mariju odgajio je otac od kako su kao tinejdžerke ostale bez majke. Poučena tim iskustvom, Rada je u svom gostovanju u emisiji "Glamur" na TV "Hepi" otkrila kako je redovna kod lekara i kako joj je "usađeno" da brine o svom zdravlju.

Vodim računa o svom zdravlju, često idem na preglede po raznim klinikama. Desilo nam se to što se desilo u porodici, pa je i sestri i meni "usađeno" da moramo da kontrolišemo zdravlje. Jer, naša mama je samo zakasnila. Mogla je da preživi da je na vreme išla na preglede. Ta bolest se leči u 90% slučajeva. Sestra i ja sada možda čak preterujemo sa pregledima", otvoreno govori Rada.

Pevačica dodaje da je okrenuta ka budućnosti i da joj je drago što je bila u mogućnosti da sa bude uz majku do poslednjeg trenutka.

Srećna sam što sam bila uz nju do njenog poslednjeg daha, ali uvek prekidam sećanje na te trenutke. Odmah se prebacim na nešto drugo, skuvam kafu, nešto uradim, bilo šta, samo da se ne sećam tih dana," otkriva pevačica i zaključuje:

 

"Ne razmišljam o tome mnogo, zaista. Inače ne volim da se vraćam u prošlost... Znam da sebi dam oduška ponekad, da se prepustim emocijama, ali nakratko... Evo, na primer, kada je preminuo Oliver Dragojević, slušala sam neke njegove pesme i svašta mi je padalo na pamet, naravno, i mame sam se setila, svega... Deset-petnaest minuta sam plakala, a onda sam se smirila i nastavila dalje."

 

makonda-tracker