oglasila se

Ova bolest nije nešto što izbledi vremenom ili pak nestane: Nakon što se predozirala Demi Lovato OTOVORILA DUŠU!

0

Danas ne bi bila živa da najbliži nisu reagovali veoma brzo. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Demi Lovato se se na Instagramu zahvalila svim svojim prijateljima, fanovima i svim radnicima koji us doprinuli kako bi se osećala bolje i stabilnije.

 

Podsećanja radi, mlada pevačica prošle nedelje pronađena je u svom domu bez svesti, a hitrom reakcijom njenog telohranitelja i bolničara uspešno je vraćena u život. 

 

 

Uvek sam bila otvorena po pitanju svog problema. Ono što sam naučila je da ova bolest nije nešto što izbledi vremenom ili pak nestane. To je konstantna borba koju moram da nastavim i koju nisam nikada završila. Želim da zahvalim Bogu što sam još uvek živa i što sam dobro. Mojim fanovima biću doživotno zahvalna za svu ljubav i podršku koju su mi dali tokom ove nedelje. Vaše pozitivne misli i molitve su mi pomogle da preguram ove teške trenutke. Želim da zahvalim svojoj porodici, timu i bolničkim radnicima koji su bili uz mene. Bez njih ne bih vam pisala ovo pismo. Treba mi vremena da se oporavim i usresredim na svoju borbu. Ljubav koju ste mi pokazali nikada neće biti zaboravljena i jedva čekam dan kada ću moći da kažem da sam dobro.  Nastaviću da se borim, Demi".

 

makonda-tracker