na dnu

I dalje je U BOLNICI: Posle predoziranja Demi Lovato ima ozbiljne zdravstvene probleme

0

Očekuje se da će pevačica uspeti da se oporavi, posebno zato što su njeni najbliži uz nju sve vreme.

demi lovato
demi lovatofoto: Profimedia

Popularna pevačica još uvek je u bolnici nakon što joj se zdravstveno stanje zakomplikovalo.

Demi nije bilo dobro tokom vikend", rekao je izvor za "People". "Pala je u groznicu i pokazala znake infekcije. Trenutno je leče od problema koji se javljaju nakon predoziranja drogom. Moraće da ostane u bolnici još nekoliko dana, ali se očekuje da će se potpuno oporaviti."

 

Drugi izvod dodao je da je još uvek rano da bi se reklo koji su sledeći koraci u njenom lečenju. Trenutno se svi trude da joj pomognu da psihički prebrodi sve što se dogodilo.

 

Očekuje se da će pevačica uspeti da se oporavi, posebno zato što su njeni najbliži uz nju sve vreme. Okružila se porodicom i prijateljima. Jedan od tih "prijatelja" je i njen dugogodišnji bivši dečko, glumac Vilmer Valderama.

 

demi lovato i vilmer vilderama
demi lovato i vilmer vilderamafoto: Profimedia

Izvor je potvrdio da je posećivao nekoliko puta i da je bio potpuno slomljen kada je čuo šta se dogodilo. Želi da joj bude podrška na svaki mogući način.

 

Neki ljudi bliski Demi ipak ne pružaju joj podršku. Naprotiv, mnogi njeni fanovi na duštvenim mrežama krive upravo te njene "prijatelje" za njeno trenutno stanje. Demina prijateljica Deni Vital bila je predmet mnogih rasprava pevačicinim fanova.

 

 

A post shared by Dani Vitale (@danivitale) on

 

Ona je, naime, dobila mnogo pretnji smrću onlajn jer je u nedelju izjavila da nije bila sa Demi u noći kada se incident dogodio, ali da nema razloga za negativnim komentarima ka onima koji brinu o njoj u ovom trenutku.

 

Iako je rečeno da se Lovato predozirala heroinom, izvod blizak pevačici rekao je da nije koristila tu drogu. Priča se da je ova bivša dizni glumica već nekoliko meseci na jako lošem putu, a izvor je rekao da su njeni bliski prijatelji bili posebno zabrinuti za nju poslednjih nedelja.

 

Za sada se ne zna kada će izaći iz bolnice.

 

 

makonda-tracker