srećna i ispunjena

Anastasija Ražnatović progovorila o udaji: Brak i deca mi neće pobeći (FOTO)

0

Nema sumnje da su ovih dana svi pogledi uprti u novu zvezdu na muzičkom nebu. Međutim, malo ko zna detalje njenog ljubavnog života i planove za budućnost. 

foto: Dragana Udovičić

Budući da joj je mama definitivno uzor u muzičkom smislu, Anastasija je otrkrila da li se ugleda na nju i na privatnom planu, premda je Ceca veoma mlada stala na ludi kamen i nikada se nije pokajala.

 

Tada je ipak bilo drugo vreme, ja mislim da sve ima svoje prednosti, ali bih volela, kada bi to moglo da se planira, da se prvo ostvarim na polju karijere, još uživam u svojoj mladosti, a deca i brak neće pobeći", odgovorila je Anastasija, otkrivši koje je pravo vreme za brak:

Onda kad osetiš da si spreman na to. Neko je spreman sa 18, neko nije ni sa 40, svi smo različiti i mislim da niko nema prava da osuđuje. Ako je brak iz ljubavi, sa normalnom osobom, zašto da ne? A za pet godina. Ne znam ni sama kako sebe vidim. Imam mnogo planova. A i pet godina je dug period, život može totalno da se promeni za jedan dan, a kamoli za toliki period. Recimo, volela bih da za pet godina imam odličnu karijeru, pored sebe čoveka s kojim imam savršenu vezu ili brak i ono najbitnije, a to je zdravlje.

 

 

makonda-tracker