ŠOKIRALI

Reči Saše Vidića izazvale su pravi RAT MEĐU POZNATIMA: Nakon tolikih uvreda umešao se i Aca Lukas (FOTO)

5

Koliko komentari poznatog modnog kreatora mogu da opeku, osetile su mnoge poznate dame na svojoj koži. Upravo zbog toga, pritisak da se izgleda što bolje je sve veći, a reči Saše Vidića sve surovije.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Njegova nedavna ocena kao promašaj nedelje koju je uputio Andreani Čekić izazvala je veliku buru među poznatim zvezdama.

 

 

Reč je o dugoj crvenoj haljini, zbog koje ju je Saša Vidić nazvao Grdanom. Ipak, poznata pevačica nije želela da ćuti, te mu je odgovorila u svom stilu, objasnivši da će svaki put na ovakve njegove reči reagovati ,,verbalnom šamarčinom".

 

Naime, nakon što ju je poredio sa Grdanom, ali i sa Cecom, Andreana je rekla da to nije lepo, budući da mu je Ceca dugopgodišnji prijatelj, a onda je dodala:

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

Baš je ružno ogovarati one koji su te hlebom hranili, mada mene to kod tebe nije iznenadilo. Bilo je pitanje vremena kad ćeš ostati go i sam, jer kako seješ tako i žanješ. Tebi niko ne može biti prijatelj, jer ti nisi prijatelj. Ti si tužan čovek."

 

Poznata pevačica se osvrnula i na ostale koleginice koje su dobile slične komentare, uputivši im jedan savet.

 

 

Drage koleginice, koje ste "na meti" Gospođice Vidić: morate da znate da to nije strašno, jer osoba koja vas ocenjuje, nije kompetentna. Kompetentni su oni, koji sa sobom nose rezultate u svom poslu, koji novčano ne zavise od rubrike u novinama i koji se bave ličnim napretkom. Vidiću, uvek ćeš biti samo mulj, nikada Avantgarde.

 

Na kraju, otkrila je zbog čega je to rekla:

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Ponoviću da ovo pišem isključivo iz razloga što si u emisiji "Premijera" rekao da sam izmislila trudnoću zarad publiciteta. Sram te bilo! Pisaću ti otvorena pisma, sve dok ne naučiš da budeš džentlmen i kako treba sa damama. Neće mi biti teško, jer mislim da tako ulivam nadu svim ženama, koje godinama pljuješ zarad parče hleba. Idi radi, pa ti to neće biti potrebno.

 

Iznenađen ovim rečima u raspravu se umešao i Aca Lukas.On je podržao svoju koleginicu, uputivši joj reči hvale:

 

Na jed i zlobu- uvek duhovitost ! Bravo drugarice! Moja škola! Lukas!!!! Podrška za Andreanu! ( gospodine, ako se ti uopšte možeš nazvati tako: vredjati ne znači biti duhovit! Manje zlobe i ličnog nezadovoljstva i biće život kud i kamo lepši", rekao je Lukas ovim povodom.

 

makonda-tracker