ŠOKIRALI

Reči Saše Vidića izazvale su pravi RAT MEĐU POZNATIMA: Nakon tolikih uvreda umešao se i Aca Lukas (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Realno

01-08-2018 11:45h
Je grozna sa tom haljinom!

pa sta

01-08-2018 20:43h
@Realno
da nece tebe pitat?

bs

01-08-2018 15:00h
Tako ti je to kad seoski šnajder umisli da je kreator i pljuje bolje od sebe, pa ostane bez sponzora. Pad o ledinu je jako bolan za njega.

Gorica

01-08-2018 17:36h
Kome je to ova tetkica šnajderka poznata? I od čega uopšte živi? Ako može da se živi od pljuvanja drugih ljudi i ja bih da probam. Počela bih od ovog Cecinog prišljamka, ako nemate ništa protiv. Samo još da nađem sponzora iz tabora onih koje je ova spodoba redovno pljuvala, pa da me vidi Bog.

Aca

01-08-2018 19:42h
Jel to onaj sto ga Ceca vodi na Kipru kao kucnog ljubimca?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: