nedostaje joj

Milena Dravić posle Draganovog odlaska veruje da je on i dalje tu: Trebalo je da više budem sa njim

0

U svakoj prilici koja joj je pruži ona želi da se osvrne na lepe trenutke koje je sa njim provela.

milena dravić
milena dravićfoto: Fonet

Iako je sama po sebi velika zvezda srpske kinematogafije, Milenu Dravić nekako smo uvek posmatrali u paru sa Draganom Nikolićem. Nažalost, pre skoro dve i po godine ostala je bez svog partnera, kolege i prijatelja. Iako fizički više nije tu, za nju je, kako ističe, Dragan uvek prisutan.

 

Svog budućeg supruga upoznala je pre skoro 50 godina na snimanju filma "Horoskop", a tajno su se venčali 3 godine kasnije, 1972. godine. Od tih sedamdesetih godina pa sve do danas bili su jedan od najpoznatijih glumačkih parova. Proslavili su se zahvaljujući svojom neverovatnom glumom u filmovima i televizijskim serijama i zajedničkoj saradnji.

 

 

i Milena Dravić.. #dragannikolic #milenadravic

A post shared by Dragoslav-Dragan Gaga Nikolić® (@dragan.gaga.nikolic) on

 

Iako je Dragan 2016. godine izgubio borbu sa teškom bolešću, njegov gubitak bio je iznenadan i težak ne samo za Milenu, već i za čitavu naciju. Ostali smo bez jednog barda srpskog glumišta i neverovatnog čoveka.

 

 

Ekskluzivno za magazin "Gloria" filmska diva Milena Dravić želela je da se u razgovoru o svojim nagradama i filmskih uloga priseti i svog supruga i još jednom mu oda počast.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani.

makonda-tracker