nedostaje joj

Milena Dravić posle Draganovog odlaska veruje da je on i dalje tu: Trebalo je da više budem sa njim

0

U svakoj prilici koja joj je pruži ona želi da se osvrne na lepe trenutke koje je sa njim provela.

milena dravić
milena dravićfoto: Fonet

Iako je sama po sebi velika zvezda srpske kinematogafije, Milenu Dravić nekako smo uvek posmatrali u paru sa Draganom Nikolićem. Nažalost, pre skoro dve i po godine ostala je bez svog partnera, kolege i prijatelja. Iako fizički više nije tu, za nju je, kako ističe, Dragan uvek prisutan.

 

Svog budućeg supruga upoznala je pre skoro 50 godina na snimanju filma "Horoskop", a tajno su se venčali 3 godine kasnije, 1972. godine. Od tih sedamdesetih godina pa sve do danas bili su jedan od najpoznatijih glumačkih parova. Proslavili su se zahvaljujući svojom neverovatnom glumom u filmovima i televizijskim serijama i zajedničkoj saradnji.

 

 

i Milena Dravić.. #dragannikolic #milenadravic

A post shared by Dragoslav-Dragan Gaga Nikolić® (@dragan.gaga.nikolic) on

 

Iako je Dragan 2016. godine izgubio borbu sa teškom bolešću, njegov gubitak bio je iznenadan i težak ne samo za Milenu, već i za čitavu naciju. Ostali smo bez jednog barda srpskog glumišta i neverovatnog čoveka.

 

 

Ekskluzivno za magazin "Gloria" filmska diva Milena Dravić želela je da se u razgovoru o svojim nagradama i filmskih uloga priseti i svog supruga i još jednom mu oda počast.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani.

dragan nikolić i milena dravić
dragan nikolić i milena dravićfoto: Mića Jović

Za Milenu Dragan je bio jedna posebna i velika podrška. Zahvaljujući njemu, kako kaže, desile su joj se mnoge lepe stvari u životu.

Dragan je još tu za mene. To nije moja fikcija. Bez tog osećaja da je tu ne znam da li bih mogla dalje. Nedostaje mi, da mu se nasmejem, da mi uzvrati onaj njegov pogled i namigne", objašnjava Milena.

Dragan i Milena nikad nisu imali dece, a Milena je istakla da ni za čim konkretno ne žali što Draganu za života nije rekla a želela je. Svesna je da im je glumački posao oduzimao mnogo vremena, pa čak i onog koje je trebalo da provedu zajedno.

Trebalo je da budem više sa njim. Mnogo smo radili, nekad išli iz filma u film, ali u najtežim trenucima bili smo upućeni jedno na drugo", rekla je Milena.

Za nju će njen suprug zauvek ostati u mislima kao veliki džentlmen, osoba koja je volela život i kao neko ko se stalno trudio da je nasmeje.

 

 

makonda-tracker