otkrivamo

Obaveze su ih razdvojile, ali je sudbina umešala prste: Miloš Biković i Aglaja PONOVO ZAJEDNO

2

Popularni glumački par stavio je tačku na svoju ljubav nakon snimanja filma Led. 

foto: Profimedia

Kako saznajemo, film u kojem će se bivši ljubavnici ponovo spojiti nije ljubavnog žanra, već je u pitanju akcioni triler koji prati dešavanja u životu antiheroja, bivšeg policajca Milutina.


Miloš i Aglaja u romansu su uplovili na jesen 2016. godine, tokom snimanja filma "Led", a brzo su počeli da žive zajedno u Moskvi. Nakon godinu i po dana veze par je raskinuo, a putem društvenih mreža obavestili su javnost o tome.

 

Prijatelji! Da bi se izbegli nepotrebni razgovori i pogrešni zaključci, Aglaja i ja želimo direktno da podelimo važne i intimne vesti za nas. Nažalost, posle jedne i po godine zajedničkog života odlučili smo da se razdvojimo. Ovo se desilo zbog prebukiranih rasporeda i stalnih putovanja", napisao je Biković na Instagramu i dodao:

Trudili smo se da provodimo zajedno svaki slobodan minut, ali ispalo je da to nije bilo dovoljno. Nastavićemo da poštujemo i volimo jedno drugo, ostaćemo bliski prijatelji i kolege. Nadamo se da imamo vašu podršku i razumevanje i hvala vam na svim toplim rečima".


Ubrzo se ispostavilo da je Biković mnogo ranije nego što je to zvanično objavio raskinuo sa Aglajom. Prema saznanjima Kurira koje smo objavili u aprilu, Miloš je početkom godine ostavio rusku glumicu, i to zbog srpske manekenke Barbare Tatalović. Budući da je tada bila aktuelna premijera filma "Led", ni Bikoviću ni Aglaji nije išlo u prilog da objave vesti o raskidu, pa su pričekali pogodniji trenutak.

 

 

makonda-tracker