sigurna u sebe

Rada Radenović ne zaokružuje četvrtu deceniju, ona je gazi: Želim muškarca koji će biti svestan i sebe i mene

1

Uvek bira ljubav i odnose koji su zasnovani na emocijama.

rada radenović
rada radenovićfoto: Petar Đorđević

Radmila Radenović posle kratkog predaha i izleta u rijaliti-vode vratila se na svoj teren. Njena emisija "Rada sam" ponovo je u centru pažnje, a sa njom i popularna voditeljka.

 

U intervjuu za magazin "Hello" Rada je otkrila šta za nju znače četrdesete godine, o čemu je dugo maštala i da li ima muškarca uz sebe.

 

Svoje četrdesete harizmatična brineta provodi uz osećaj apsolutne vlasti nad svojim životom. Ne zaokružuje četvrtu deceniju, kako kaže, već je gazi. Iskustvo i poverenje u život doprinose ovakvom njenom pozitivnom razmišljanju i pogledu na budućnost. Strpljenje ju je spasilo od mnogih loših odluka.

 

Deset godina je sa svojim sinom živela kao podstanar i sada je konačno ostavila svoj san. Kupila je sebi stan o kome je dugo maštala - salonac koji će joj pružiti širinu, dubinu, dužinu i visinu, koje su joj neophodne.

 

rada radenović sa sinom
rada radenović sa sinomfoto: Petar Đorđević

Nema problem što trenutno nema muškarca uz sebe. Veruje da će se to desiti u pravo vreme. Ljubav je, kako ističe, uvek dobrodošla, ali samo ako će olakšati i ulepšati život.

U mom slučaju to se nije dogodilo. Do sada su sve ljubavi bile burne i donosile brodolom, a to mi sada nikako ne treba. Ja sam kao sportista u karantinu, ljubav bi mi samo odvlačila energiju", rekla je Rada za magazin "Hello"."

Nastavak pročitajte na drugoj strani.

'rada sam
"rada sam"foto: Promo

Prvo želi da sebi valjda da bi valjala drugima.

 

Ipak, ne krije da joj jeste nekada potrebna zaštita.

Želim muškarca koji će biti svestan i sebe i mene. Nekog odgovornog. Ne mogu da budem sa nekim ko ne brine o meni na pravi način", objašnjava voditeljka.

Voli da pripada i želi pravu ljubav koja će joj biti veliki izazov i avantura. Iako je u jednom svom intervjuu rekla da ne bi pristala na brak, ovog puta menja mišljenje.

Ako bi me zaprosio neko koga volim, verovatno ne bi rekla ne, ali bih imala snažnu potrebu da pobegnem."

 

makonda-tracker