sigurna u sebe

Rada Radenović ne zaokružuje četvrtu deceniju, ona je gazi: Želim muškarca koji će biti svestan i sebe i mene

1

Uvek bira ljubav i odnose koji su zasnovani na emocijama.

rada radenović
rada radenovićfoto: Petar Đorđević

Radmila Radenović posle kratkog predaha i izleta u rijaliti-vode vratila se na svoj teren. Njena emisija "Rada sam" ponovo je u centru pažnje, a sa njom i popularna voditeljka.

 

U intervjuu za magazin "Hello" Rada je otkrila šta za nju znače četrdesete godine, o čemu je dugo maštala i da li ima muškarca uz sebe.

 

Svoje četrdesete harizmatična brineta provodi uz osećaj apsolutne vlasti nad svojim životom. Ne zaokružuje četvrtu deceniju, kako kaže, već je gazi. Iskustvo i poverenje u život doprinose ovakvom njenom pozitivnom razmišljanju i pogledu na budućnost. Strpljenje ju je spasilo od mnogih loših odluka.

 

Deset godina je sa svojim sinom živela kao podstanar i sada je konačno ostavila svoj san. Kupila je sebi stan o kome je dugo maštala - salonac koji će joj pružiti širinu, dubinu, dužinu i visinu, koje su joj neophodne.

 

rada radenović sa sinom
rada radenović sa sinomfoto: Petar Đorđević

Nema problem što trenutno nema muškarca uz sebe. Veruje da će se to desiti u pravo vreme. Ljubav je, kako ističe, uvek dobrodošla, ali samo ako će olakšati i ulepšati život.

U mom slučaju to se nije dogodilo. Do sada su sve ljubavi bile burne i donosile brodolom, a to mi sada nikako ne treba. Ja sam kao sportista u karantinu, ljubav bi mi samo odvlačila energiju", rekla je Rada za magazin "Hello"."

Nastavak pročitajte na drugoj strani.

makonda-tracker