Otmica

Tražili su basnoslovnu cifru za otkup: Deda Jelene Đoković pronađen vezan u kukuruzištu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

ko je kriv

26-07-2018 14:28h
pa mediji. koliko ima ovaj, koliko je zaradio onaj, u kakvom luksuzu zivi caca, a u kakvom se kupa maca… kao da to nas treba da zanima. zato ljudi koji imaju zive u strahu, I ne objavljuju slike dece. ovaj naopaki svet samo gleda kako da otme. a da se pomuci I u sopstvenom znoju nesto zaradi, jok . banda oloska samo u rudnik, ali duboko pod zemljom. da nikad sunce ne vide.

nella

27-07-2018 16:27h
o boze nista cudno.poznati 4 ociju otvoreni.mi sto nismo poznati spavamo ko bebe.a i volim biti ovo drugo.pozzz.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: