ČUDNO?

EKSPERTI ZA GOVOR TELA KONAČNO OTKRILI: Zna se da kraljica Elizabeta ima komplikovan odnos sa svojom decom, ali ipak jedno VOLI NAJVIŠE! (FOTO)

2

Više nije tajna jer imamo dokaze.

 

princ endru po strani
princ endru po stranifoto: Profimedia

Divljenje koje princ Endru gaji prema kraljici Elizabeti II je neuporedivo.

Možete videti u njegovim očima. One su uvek okrenute u smeru prema kraljici, što ukazuje na poštovanje koje ima prema njoj", rekla je Konstantin.

Međutim, kada se pogledaju njihove zajedničke fotografije podrobnije, moguće je primetiti određeni nivo nervoze koju princ oseća, pa čak koju i kraljica oseća. Povlačenje i nameštanje odeće je znak neugodnosti, objašnjava Vud i dodaje da kraljica retko to čini, ali u društvu princa Endrua, zna da joj se omakne zbog čega se može zaključiti da im formalnost u odnosu oboma teško pada.

 

princ edvard i kraljica elizabeta
princ edvard i kraljica elizabetafoto: Profimedia

Na prvi pogled prilično je očigledno da je princ Edvard kraljičin miljenik. Kada god je u njegovom društvu, kraljica isteže svoj vrat ka njemu ne bi li ga pogledala, naginje se prema njemu i ima iskreni osmeh.

Njen govor tela vrišti - to je moje dete!'', rekla je Konstantin."To je dobar pokazatelj da postoji podjednaka udaljenost između njih. Takođe se može osetiti razlika između Edvarda i Endrua - Edvard je više rezervisan, kao majka, dok Endru deluje moćno."

Konačna presuda

Krlajičin odnos sa svom decom svakako nije isti kao i ostali odnosi majke prema deci na svetu. Između njih postoje određene barijere i njihovi odnosi ne upućuju na normalne porodične odnose jer deca moraju da znaju da ih majka voli, pa čak i ako fizički dodir izostaje.

 

 

makonda-tracker