iznenađenje

Mislili ste da žive na visokoj nozi? Nećete verovati koje SRPSKE ZVEZDE često ostanu bez para - nekima je i Marina Tucaković pomogla

1

Da i oni upadaju u finansijske probleme ispričali su javno, a za neke ćete se baš iznenaditi.

 

Tijana Dapčević

 

Pevačica Tijana Dapčević u jednom intervjuu je ispričala da ima jedan problem, a to je da, kako kaže, ne zna da barata novcem zbog čega se često svađa sa suprugom Milanom.

 

- Oko kinte se najčešće svađamo jer ja imam rupe u džepovima. Trošim kao sumanuta, a Milan je ekonomista u kući pa ga to nervira. Jedino se oko toga kačimo - priznaje Tijana Dapčević i objašnjava:

 

Ne znam ni sama koliko mogu novca da potrošim. Ja već desetog u mesecu ostanem bez kinte.

tijana dapčević
tijana dapčevićfoto: Marina Lopičić

 

Milan Topalović Topalko

 

Pevač “Zvezda granda” Milan Topalović Topalko pobedio je u rijalitiju “Farma”, a njegovi planovi nakon izlaska bili su usmereni na snimanje novog CD-a i velikoj karijeri. Topalko je izjavljivao da razmišlja čak i da prestane da se bavi pevanjem, kao i da zbog dugovanja za porez mora da proda stan, koji je kupio od novca koji je dobio kao nagradu.

 

milan tpoalković
milan tpoalkovićfoto: Luka Šarac

Ja sam budala, ja sve uplate primam na račun pa i onu nagradu od Farme. Porez treba da platim 35.000 evra kao da sam najbogatiji čovek u Rakovici. Moraću da prodam jedan jedini stan da bih platio porez državi, nije fer - rekao je Topalko pre nekoliko godina.

 


Nastavak na sledećoj strani

makonda-tracker