iznenađenje

Mislili ste da žive na visokoj nozi? Nećete verovati koje SRPSKE ZVEZDE često ostanu bez para - nekima je i Marina Tucaković pomogla

1

Da i oni upadaju u finansijske probleme ispričali su javno, a za neke ćete se baš iznenaditi.

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

 

I zvezde u Srbiji imaju finansijske probleme, a jedan pevač je u Beograd iz zatvora stigao bez dinara u džepu.

 

Boban Rajović

 

Pevač Boban Rajović preživeo je pravu golgotu pre nego što je postao poznat. Naime, pre velikog uspeha, Boban je bio u zatvoru u Danskoj, na ivici egzistencije i na korak od razvoda. Po izlasku iz zatvora pozajmio je od familije novac za avionsku kartu do Beograda. Tada je u pomoć pozvao Marinu Tucaković koja mu je promenila život iz korena. Ona mu je napisala pesmu "Usne boje vina" koja je ubrzo postala velili hit, a Boban je počeo da puni diskoteke širom Srbije, Crne Gore, ali i van granica naše zemlje. Boban Rajović je danas velika zvezda i u Hrvatskoj.

 

boban rajović
boban rajovićfoto: promo

 

Olivera Kovačević

 

Olivera Kovačević kaže da i ona kao i svi građani Srbije ima problem da svoju mesečnu platu raspodeli tako da ne mora da uzima kredite i ulazi u minus na platnim karticama. Kovačevićeva ističe da je van kamera ista kao ispred njih, samo što joj misli preokupiraju druge vrste organizacije.

 

Privatno manje razmišljam o tim stvarima o kojima sam razmišljala ispred kamere, ali tada počinjem da mislim koje kartice treba pokriti, šta rezervisati... baš kao i svi ostali. Naravno da sam i ja u minusu, pa živim u Srbiji, radim na Javnom servisu - objašnjava urednica Zabavnog programa na RTS-u.

olivera kovačević
olivera kovačevićfoto: Andreja Damnjanović


Nastavak na sledećoj strani

makonda-tracker