progovorio

Kad je prvi put kročila u njegovu kuću, imala je ČUDAN ZAHTEV: Keba otkrio detalje upoznavanja sa Severinom (FOTO)

0

Dragan Kojić Keba govorio je otvoreno o braku svog sina. 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Nakon mnogobrojinih spekulacija o odnosu Severine i porodice njenog supruga Igora Kojića, lepa pevačica je u više navrata istakla kako se odlično slaže sa svim članovima porodice.

 

 

Kako su oboje odabrali isti životni poziv, nije tajna da Severina i Dragan Kojić Keba ponekad i zapevaju zajedno. S druge strane i Igor je više puta istakao da je posvećen svojoj porodici, te sa Severinom često provodi praznike kod svoje porodice, a nije tajna da je Keba sa suprugom nekoliko puta posetio Severinin dom.

 

Međutim, nekada je bilo sve drugačije.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Instagram

Gostujući u jednoj veoma popularnoj emisiji, Dragan Kojić Keba otkrio je dugo čuvanu tajnu o tome kako je upoznao svoju snajku.

Tih prvih dana, kada smo se upoznali i sve. Ja razmišljam šta spremiti, pa lososa, sve vrste riba, jer ona je Dalmatinka. A ona kaže - A kako je fino, a je l ima nekiog mesa, nekih ćevapa?", rekao je Keba kroz osmeh. 

Što se tiče odabira životne partnerke svog sina Dragan Kojić Keba otkrio je da Severinu i Igora povezuje jedna strast. 

Stvarno je dobar odabir. Ja u šali kažem i Severini i Igoru - vi ćete poludeti od muzike. Ja slušam demo snimke, ali njih dvoje dosta više. I biraju, ali odaberu uvek dobro i štimaju i dopunjavaju se", otkrio je pevač za Premijeru. 

 

makonda-tracker