Glossy PRIČA NEDELJE

Severina Kojić: Svi detalji priprema za vantelesnu oplodnju

3

Regionalna pop zvezda u pratnji supruga, sportskog menadžera Igora Kojića, često posećuje jednu privatnu ginekološku kliniku u Zagrebu gde obavlja neophodne preglede i konsultacije sa svojom doktorkom u vezi sa procesom veštačke oplodnje

foto: Glossy
foto: Glossy

U trenutku kada njen sin Aleksandar, kojeg je pop zvezda Severina Kojić (45) dobila u vezi sa biznismenom Milanom Popovićem, slavi svoj šesti rođendan, sve su glasnije spekulacije o tome da će maleni dečak uskoro dobiti brata ili sestru. Naime, pevačica ne odustaje od namere da rodi drugo dete, a prvo zajedničko sa sportskim menadžerom Igorom Kojićem (30), za kojeg se udala 22. novembra 2015. Upućeni u njihovu svakodnevicu tvrde da pevačica i njen izabranik žele bebu što pre, pa je Severina po drugi put započela proces vantelesne oplodnje.

 

Ona već izvesno vreme posećuje jednu privatnu ginekološku kliniku u kojoj obavlja neophodne preglede i konsultacije u vezi sa ovim procesom. Posle spontanog pobačaja izazvanog stresnim situacijama koji joj se dogodio u aprilu prošle godine, snajka našeg folk pevača Dragana Kojića Kebe i njen suprug Igor odlučili su da je sada idealan momenat za još jedan pokušaj. Prema našim saznanjima, pevačica odlazi kod ugledne doktorke, inače specijaliste za vantelesnu oplodnju, koja ima svoju privatnu kliniku u zagrebačkom naselju Maksimir. Zasad Severina kod nje obavlja samo uobičajene preglede i savete kroz koje prolaze sve žene pre nego što sam proces otpočne, ali jedan deo javnosti u Hrvatskoj već je saznao za ovu informaciju. Brojni paparaci danima strpljivo čekaju da usnime bračni par ispred ginekološke klinike, ali dosad u tome nisu imali sreće.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker