8 godina kao 8 dana

Janko Tipsarević proslavio 8 godina BRAKA sa suprugom: Bez Biljane ne bih PREŽIVEO sve operacije (FOTO)

0

Srećni roditelji, skladni partneri, Biljana i Janko Tipsarević prošli su dug put u svom odnosu.

biljana i janko tipsarević
biljana i janko tipsarevićfoto: Damir Dervišagić

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević i teniser Janko Tipsarević nedavno su proslavili čak 8 godina braka. Za godišnjicu su izabrali Sardiniju, prijatno i tho mesto, prirodni ambijent i tirizno more.  Na odmoru su bili sa Biljaninom sestrom i njenim suprugom.

 

Biljana za magazin "Gloria" otkrila je da se ona i Janko nisu zaljubili na prvi pogled jedno u drugo. Emocije su se razvijale postepeno. Njegov smisao za humor ju je osvojio, kao i njegovi romantični postupci poput jednodnevnog boravka u Beogradu i Novom Sadu samo da bi se sreo za njom.

 

Slabo su se, kako kaže, viđali jer je Janko često odsustvovao zbog turnira, a i ona je imala svoje obaveze na fakultetu. Sada, eto, proslavljaju čak 8 godina braka, iz koga su dobili ćerkicu Emili.

 

 

8 year anniversary today with my @biljanatipsarevic ........seems like 8 days?

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on

Poslednje godine pak nisu im bile lake. Janko je imao benigni tumor na peti, te je poslednje četiri godine više proveo po bolnicama i na operacijama, nego na terenu. Imao je 7 operacija, a na sve to je pristao samo zbog velike želje da se vrati na teniski teren.

Bio je to popriličan šok za sve nas, za mene i moju porodicu, ali i za moj tim koji je uz mene sve ove godine. Emocije su se mešale u tom trenutku: postao sam otac, što je nešto najlepše na svetu što može da vam se desi, a sa druge strane supruga i ja smo iščekivali nalaz biopsije nakon vađenja tumora. Nismo znali da li je maligni ili benigni", priznao je Janko za magazin "Gloria".

 

????

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on

Posle prve opracije teniseru je rečeno da više nikada neće moći da trči, ali on to nije želeo da prihvati.  Kaže da je strpljivo išao korak po korak, ali da ništa od toga ne bi uspeo bez podrške svoje supruge, Biljane. Ona je bila uz njega na svakoj operaciji.

Pratila me je po bolnicama, a njen pozitivan duh i vera u mene, pre svega, mnogo su mi olakšavali te teške trenutke", rekao je Janko.

Zahvaljujući bezuslovnoj Biljaninoj ljubavi i njegovoj upornosti, srpski teniser uspeo je ipak da se vrati na teren i nastavi da uživa u profesionalnom i privatnom životu.

 

 

makonda-tracker