hemija

Oboje su znali da će se smuvati ako se vide, zato su se i našli: Ko je NOVI DEČKO Kije Kockar? (FOTO)

4

Njihova veza počela je u jednom beogradskom studiju, a da li će uspeti da je zadrže u tajnosti ostaje nam da vidimo. 

kija kockar
kija kockarfoto: Damir Dervišagić

Kija Kockar okrenula se muzičkoj karijeri i izbacila prvu pesmu, koja za samo dva dana ima više do dva miliona pregleda na „jutjubu“, a osim što postiže uspeh na poslovnom planu, pobednici „Zadruge“ krenulo je i na ljubavnom, budući da je navodno smuvala svog producenta, Filipa Miletića Aspirinca.

 

 

Kako saznajemo, veza između Kockareve i bivšeg dečka pop pevačice Ane Bebić navodno je počela malo posle prvog susreta u studiju, a romansu su odlučili da drže u tajnosti.

 

Filip i Kija su zajedno već nekoliko nedelja, a od samog početka saradnje bilo je pitanje vremena kada će završiti zajedno. Kristina je još bila u rijalitiju kada ju je Filip primetio i rekao partneru da bi odličan potez bio napraviti posao sa njom. Dva dana po završetku rijalitija došao je do njenog broja telefona i predložio saradnju, koju je Kija sa oduševljenjem prihvatila. Njihov prvi susret bio je na Bežanijskoj kosi, gde on ima studio, i već tada su sevnule varnice. Nisu mogli da prestanu da se smeju i da flertuju - kaže izvor blizak producentu i ističe da je Kija ta koja je inicirala da odnos preraste u nešto više.

 

- Zbog dogovora oko saradnje, svakodnevnih sastanaka sa advokatima, potpisivanja Kijinog ugovora sa „Aspirincima“ i na kraju snimanja pesme, njih dvoje su bili osuđeni da sate i sate provedu zajedno. Kija je počela da piše Filipu čim se rastanu i zahvaljivala mu na svemu što za nju radi. Pisala mu je da je sladak i da ima lepu energiju i da skoro nije upoznala nekog takvog. Tako je počelo intimnije dopisivanje i nekoliko noći posle završene pesme Filip je sa splava došao po Kiju i otišli su u studio sami - priča izvor i otkriva da su se upravo tu i smuvali.

 

foto: Glossy.rs

 

Pop pevačica Ana Bebić i Filip Miletić bili su zajedno četiri godine i gotovo pred oltarom, kada se u naizgled idiličnu vezu umešala treća osoba, Edita Aradinović, bivša pevačica grupe „Ministarke“. Kako se pisalo, bliskost Filipa sa Editom počelo je tokom snimanja pesme „Uno momento“, što je Ana saznala, pa je odlučila da stavi tačku na njihov odnos i višegodišnju ljubav.

 

Budući da su i poslovno sarađivali i da je Bebićevoj kao tadašnji dečko pisao pesme i radio na albumu, par je ostao u korektnim odnosima, ali mu pevačica nikada nije oprostila navodnu prevaru.

 

- Oboje su bili pripiti i izašli su sa svojim prijateljima. Kao i svake noći, krenulo je dopisivanje između njih dvoje i čim je počelo da se zakuvava, Filip je pitao Kiju da se vide. Iako je na početku bila rezervisana, ubedio ju je da pristane, objašnjavajući da nema loše namere i da bi mu prijao razgovor. Rekao joj je da će, ako joj je lakše, ići u studio, a ne kod njega kući. Tada je popustila, a on je posle sata došao po nju i odvezli su se na Bežanijsku kosu - kaže izvor i objašnjava da su se posle samo sat vremena razgovora poljubili.

 

Oboje su znali da će se smuvati ako se vide, zato su se i našli. Jesu oni razgovarali i trudili se da budu na određenoj udaljenosti jedno od drugog, ali posle pola sata - sat, Kija je sela kod Filipa i tada su počeli sa ljubljenjem. Tu prvu noć oboje su se iskulirali, kako situacija ne bi otišla dalje. Filip ju je odvezao kući i obećali su jedno drugom da će o tome ćutati. Sledeće jutro su se satima dopisivali o situaciji koja se dogodila, a nakon dva-tri dana su ponovili noćno viđanje i tada su imali seks - kaže izvor za „Alo!“.

 

 

 

makonda-tracker