OTKRIVA

Goca Tržan ISKRENA: Prešla bih Raši preko prevare, zato što razumem ljudske slabosti

0

Pop pevačica Goca Tržan nedavno se vratila sa letovanja gde se odmarala uz supruga Rašu Novakovića i ćerku Lenu i otkriva kako funkcioniše njen brak.

foto: Dragana Udovičić

Goca Tržan ističe da razume muške slabosti, zbog čega bi Raši progledala kroz prste ako bi čula da je bio sa nekom mlađom, i otkriva da je on moli da se ugoji jer voli obline.

 

Pop pevačica Goca Tržan nedavno se vratila sa letovanja gde se odmarala uz supruga Rašu Novakovića i ćerku Lenu i otkriva kako funkcioniše njen brak.

 

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

 

Tržanova je nedavno napunila 44 godine, ali i dalje svojim izgledom privlači pažnju kako muškaraca tako i žena. Ipak, ona otkriva da njen suprug voli kada ona ima koji kilogram više, iako se ona trudi da bude u top formi.

 

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

- Mnogo treniram, mnogo ulažem u sebe. Mislim da tako treba ne samo zato što se bavim ovim poslom, već zato što se tako osećam dobro. Obožavam da se negujem, obožavam sve ženske rituale, volim da idem na kozmetičke tretmane. Raša mi često kaže: „Daj, ljubavi, ugoji se malo!”, jer ja kada se ugojim, onda je sve veće, a on to voli, voli velike obline kao pravi muškarac. A ja mu kažem: „Dobro, bre, čoveče, namučim se svaki put da skinem pet kilograma, pusti me da uživam!”, a on i dalje insistira da se malo ugojim - kroz osmeh priznaje pevačica, i dodaje:

 

 

Prešla bih Raši preko prevare, zato što ja razumem ljudske slabosti. Volela bih samo da koristi zaštitu. Mislim da je to poštovanje prema partnerki da me bar ne zarazi. I sigurno mu to ne bih zaboravila, ali bih mu oprostila. Ne znam da li bih ostala u braku s njim, da se razumemo. Ne znam da li bih mogla da zaboravim da mu je ta slabost bila jača od naše povezanosti, ali bih mu oprostila. Ne bih napravila dramu od toga, ne bih se svađala, ne bih ga vređala, ne bih ga zadržavala pored sebe. Pokušala bih da porazgovaram s njim da bih shvatila šta to fali u našem odnosu, pa je on posegao za drugom ženom. Ako mu treba mlađa žena, i to bih razumela. Pustila bih ga da bude sa nekim njegovih godina, ja nemam ni sa tim problem - iskrena je Goca, od koje je suprug mlađi 14 godina.

 

makonda-tracker