srska gracija

Ova dama je zbog ljubavi rekla NE Holivudu: Nataša Ninković se NE KAJE zbog svojih životnih odluka

3

Njena prva velika uloga bila je film "Spasitelj" u kojem je glumila sa holivudskim glumcem Denisom Kvejdom i sarađivala sa producentom Oliverom Stounom.

nataša ninković
nataša ninkovićfoto: Andreja Damnjanović

Jedna od naših najlepših i mnogima omiljenih glumica Nataša Ninković rođena je u Trebinju 1972. godine, a napunila je 46 godina. Ova dama je zbog ljubavi je rekla NE Holivudu, a kako je tekla njena sudbina i kako je od medicine postala slavna glumica pročitajte u nastavku.

 

Iako je planirala da se bavi medicinom, život ju je poveo drugim putem pa se već sa sedam godina oprobala u glumi.. Godine 1994. diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu uklasi Vlade Jevtovića.

 

Njena prva velika uloga bila je film "Spasitelj" u kojem je glumila sa holivudskim glumcem Denisom Kvejdom i sarađivala sa producentom Oliverom Stounom.

 

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) on

Glumica je otkrila da je umela u pola noći da pozove kolege pa da im traži savete.

 

Zahtevna sam više nego što sam teška, ali praštaju mi zato što sam zahtevna i prema sebi. Vide oni da izgaram na setu kao da mi je svaka uloga prva. Vide tu moju strast i samokritičnost, pa mi praštaju kritike upućene njima. Vojina Ćetkovića zovem u ponoć i kažem: "Udri, reci gde ne valjam". To sam radila i Glogiju mom. Oni su negde zaslužni za mnogo toga. Tu su i Nela i Dugalić, ali sam Vojina i Nebojšu najviše pritezala. Znala sam da u jedan noću ne spavam i onda zovem, tražim da mi se napiše", priznala je.

 

Nataša Ninković i dalje važi za jednu od najlepših glumica na ovim prsotorima. Rekla je ne Holivudu i Oliveru Stounu jer je već bila spremna da kaže da svom sadašnjem suprugu Nenadu Šarencu.

 

 

Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku", kazala je svojevremeno glumica.

 

makonda-tracker