naterela ga na razvod

Najviše sam se razočarala kad sam čula šta mi je govorio iza leđa: Kija Kockar i pored VELIKOG upeha TUŽNA!

0

Nakon velikog uspeha, Kija otkriva čija podrška joj je najviše značila i ko ju je najviše pohvalio.

kija kockar
kija kockarfoto: Damir Dervišagić

Pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar je nakon završetka rijalitija nastavila da niže uspehe, a pesma "Ne vraćam se na staro" koju je snimila sa grupom "Ministarke" ima ogroman broj pregleda.

 

 

"Fenomenalni su komentari prvo od ljudi koji me podržavaju, od kolega, najlepša poruka mi je bila od Milice Pavlović, Ceca mi je rekla da je super.

Na pitanje šta je Sloba rekao za numeru, stjuardesa kaže:

 

foto: Damir Dervišagić

 

Rekao je da je super, on je čuo pesmu kad je video demo, čak je okačio i na instagramu da me izreklamira. Možda je još rano da krećem u nešto novo, ali sam već počela da radim na novom projektu, u planu je nova ozbiljna pesma, koja ostaje za ceo život. Kada sam je čula naježila sam se, a opisuje baš bolan period mog života, kroz koji sam prolazila proteklih nekoliko meseci".

 

Na pitanje šta mu je rekla kad je Slobodan rekao da ne želi da stavi potpise, Kija kaže:

 

Nismo nešto pričali o nama dok smo sedeli sa advokatom, nisam nešto preterano polemisala, odmah sam predala sutradan, samo je bitno da se pojavimo jednom i to je to posle toga", rekla je Kija i dodala:

 

"Kada sam izašla mnogo mi je bilo lakše, jer nismo u kontaktu zvanično, ovde sam okružena obavezama. Najviše sam se razočarača kad sam čula šta mi je govorio iza leđa. On se pravdao da nema veze s tim, ali ja tako nešto ne mogu da zaboravim, želim da stavim tačku na sve", rekla je Kockareva, a onda otkrila zašto su se ponovo zapratili na Instagramu.

 

Zapratili smo se jer smo uspostavili komunikaciju, nema potrebe da se nerviram i da budemo u lošim odnosima, život ide dalje", rekla je Kija za "Premijeru".

 

makonda-tracker