mudrost na snazi

Luna se odlučila na medijsku ilegalu: Više neće moći IŠTA da se sazna o životu blogerke!

9

Njena je odluka konačna i neoboriva, želi da zatvori temu.

luna đogani
luna đoganifoto: Damir Dervišagić

 

Kako mediji saznaju, Luna Đogani je najavila "karantin" što se medija tiče. Mlada blogerka je ispoštovala do kraja ugovornu obavezu rijalitija u kome je učestvovala i na nogama podnele sve osude javnosti, ali i medija, pa je rešila da se povuče do daljnjeg iz sveta javnosti.

 

Podsetimo, Luna je nedavno otvorila butik svoje kolekcije na kome su prisustvovali mnogobrojni fanovi i novinara, da bi odmah sutradan doživela neprijatnu situaciju jer je bahati mladić odlučio da na grub način ismeje njeno delo.

 

Kija Kockar je za naš portal izjavila da joj je cilj ulaska u rijaliti bio da dokaže kako između Lune i njenog zakonitog supruga Slobe Radanovićane postoji prava emocija i da je sa zadovoljstvom to dokazala.

 

Luna, i nakon svega, nikada emociju nije krila, niti je osporavala, čak je tvrdila da je ona i dalje prisutna, ali da je ta ljubav ostala u rijalitiju jer Sloba više nije isti čovek. Takođe, ostala je pri tome da se sa njim ne bi višew mirila kako bi sačuvala jednu lepu uspomenu na veliku ljubav i da ne vidi sebe kao ljubavnicu jer u rijalitiju je bilo sve transparentno.

 

Blogerka ne krije, a i preporučuje svim učesnicima rijalitija, da posećuje psihologa i da joj seanse prijaju. Nakon toga Đoganijeva je stavila tačku na sve i postala nedostupna za sve komentare.

 

 

❤️ perfect day ❤️

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

 

 

makonda-tracker