Glossy PRIČA NEDELJE

Anabela Atijas: Luni ne bih oprostila samo da je IZGUBIM!

11

Poznata pevačica opisuje kako je izgledao njen susret sa ćerkom nakon deset meseci, koliko je provela u rijaliti šou-programu, i otkriva kako posle svega izgleda njihov život

foto: glossy
foto: glossy

Blogerka Luna Đogani nakon izlaska iz rijalitija, gde je boravila skoro deset meseci, pokušava da svoj život vrati na pravi kolosek i nastavi tamo gde je stala. Najveću podršku u tome pruža joj njena mama, pevačica Anabela Atijas, koja je još tokom ćerkinog boravka u "Zadruzi" isplanirala zajedničko letovanje. Pevačica je naslednici najveći oslonac, posebno nakon što je Luna naišla na veliku osudu javnosti jer se u rijalitiju zaljubila u oženjenog muškarca, pevača Slobodana Radanovića, s kojim je otpočela i vezu.


- Još u maju sam bila u Grčkoj, u Haniotiju, i oduševila se hotelom u kome sam odsela. Znala sam da će Luni to pružiti mir koji joj je bio potreban i zbog toga sam rešila da je obradujem aranžmanom. Odmah po njenom izlasku iz rijalitija uputile smo se tamo zajedno sa njenim sestrama i prijateljima. Luni je odmor bio preko potreban nakon svih osuda koje je doživela tokom rijalitija, a i po izlasku. Međutim, ni u Grčkoj nismo mogle da se opustimo, stalno nas je pratio rijaliti. Luni su stizale poruke fanova, ali i onih koji je ne vole, opterećivali su je - kaže Anabela i opisuje prvi susret s ćerkom nakon nekoliko meseci.

 

- Prvo smo se snažno zagrlile, a onda me je pitala da li sam ljuta na nju. Rekla sam joj da nisam i da je podržavam. Jedina stvar zbog koje bih se naljutila na moju ćerku jeste da se razboli, da je nemam. Moje naslednice su moje blago i ništa nas ne može rastaviti. Najemotivniji je bio susret Lune sa sestricom Blankom. Sačekale smo je ispred vrtića, a kada ju je Blankica ugledala, počela je da vrišti i da je doziva. Slivale su joj se suze niz lice, nikada nisam videla da dete može toliko da plače bez prestanka - drhtavim glasom objašnjava pevačica.


I sama Luna priznaje da su joj sestre, kao i mama, najviše nedostajale tokom deset meseci, ali otkriva da i dalje ne može da dođe sebi i da joj na neki čudan način rijaliti nedostaje.

 

- Posebno emotivan mi je bio susret sa sestrama i mamom. Ipak, i dalje ne mogu da se oporavim, da dođem sebi, još živim rijaliti i čudno mi je da se naviknem na porodicu. Nedostaje mi život pred kamerama, valjda je normalno da se srodim s tim, ali ipak, to je ozbiljna psihološka igra. Na letovanju sam uživala, ali nisam mogla potpuno da se opustim. Dosta ljudi me je prepoznalo jer je Hanioti letovalište u koje dolazi mnogo Srba i svi su me gledali, prilazili mi, tako da sam veći deo odmora provela u krugu apartmana. Kupala sam se u bazenu, retko sam izlazila, a u Srbiju sam došla i ranije nego što je trebalo jer nisam mogla da izdržim - kaže Luna i ističe da joj prija boravak u Beogradu, zbog čega nema nameru da u skorije vreme bilo gde putuje. Posvećena je svom poslu, a nedavno je otvorila i butik "Luna Đo Slays".

 

- To mi je trenutno prioritet. Želim da razradim posao jer me moda zanima i to je moj poziv. Što se tiče drugih stvari, manje su mi važne. Nedavno sam priznala mami da želim da se malo osamim u Beogradu, da ne izlazim i ne družim se često. Gostujem u emisijama koje se tiču rijalitija i prema kojima imam obavezu, a sve ostalo može da sačeka. Nadam se da će ovaj pritisak javnosti proći brzo i da je tačna ona izreka svakog čuda tri dana dosta - završava Luna.

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: glossy

 

makonda-tracker