suparnice?

Megan Markl i Kejt Midlton: Ima li RIVALSTVA u kraljevskoj porodici? (FOTO)

1

Kraljevski fotograf odlučio je da zabeleži odnos između dve vojvotkinje iznutra.

megan markl i kejt midlton
megan markl i kejt midltonfoto: Profimedia

Prošlog vikenda vojvotkinje od Kembridža i Saseksa imale su svoje prvo solo pojavljivanje na Vimbldonu. Prisustvovale su ženskom finalu. Ovaj događaj nije samo pružio fanovima kraljevske porodice priliku da vide kako vojvotkinje funkcionišu kada su same, već i kakav je njihov odnos zapravo.

 

Iako se Megan brzo navikla na kraljevski život, ona je pre svega dozvolila Kejt da je vodi na ovom događaju. Fotograf iz palate prokomentarisao je:

 

Tu nema rivalstva. Može se videti koliko se dobro Megan adaptirala na nove uslove i da činjenicu da je svesna da će Kejt biti kraljica jednog dana, a da je njena pozicija tu drugačija."

 

Videlo se, takođe, da Megan često proverava kakvu mimiku koristi Kejt za fotografe, kako se ponaša i šta radi. Vojvotkinja od Kembridža je prošla ovaj period tranzicije pre 7 godina, tako da je ona savršeni vodič za Megan.

 

 

Ako ostavimo etike i formalnosti na stranu, njih dve kao par su izgledale da uživaju u međusobnom društvu. Markl i Midlton su zajedno navijale, tapšale i razmenjivale osmehe međusobno dok su gledale meč.

 

Njihovo raspoloženje je bilo zajedničko i istovetno.

 

 

#katemiddleton #fasion #fashion #fashionblog #meghanmarkle

A post shared by Fashion Post88? (@monfashion_88) on

 

 

makonda-tracker