njena dužnost

Samo dan nakon krštenja sina: Zašto je Kejt Midlton PREKINULA svoje trudničko bolovanje? (FOTO)

0

Iako zvanično još uvek ima pravo na odsustvo zbog svog skorašnjeg porođaja, vojvotkinja od Kembridža nastavlja sa svojim obavezama.

Kejt midlton
Kejt midltonfoto: Profimedia

Kejt Midlton iznenadila je sve prisutne svojim pojavljivanjem u utorak na događaju koji je slavio sto godina  vazduhoplovnih jedinica. Došla je zajedno sa princom Vilijamom, princom Harijem i Megan Markl, u Aleksandar MekKvin kaputu-haljini i sa šeširom na glavi.

 

 

Vojvotkinju od Kembridža niko nije očekivao da prisustvuje zato što je još uvek praktično na porodiljskom odsustvu. Ali, kako izveštava portal "The Mirror", postoji jako bitan razlog zašto je došla na ovakav događaj, koji je bio jedan dan nakon krštenja njenog najmlađeg sina, princa Luisa.

 

Koliko ova godišnjica posebno znači Kejt Midlton, govori i činjenica da je ona 2015. godine imenovana za počasnog komandanta od strane kraljevske vaduhoplovne jedinice. Ovu titulu ona je preuzela od princa Filipa.

 

 

Izgleda da je ona baš želela da prisustvuje ovom događaju. Samo je jednom zvaničnom događaju prisutvovala nakon rođenja princa Luisa, pored ovog.

 

Prilikom imenovanja 2015. godine Kejt je dobila broš, koji je nosila na ovoj stotoj godišnjici.

 

 

Ostali članovi kraljevske porodice takođe su prisustvovali ovom događaju, uključujući i prinčeve Vilijama i Čarlsa, koji su služili kao piloti. Princ Hari je služio u britanskoj vojsci čak 10 godina. Princ Filip nije prisustvovao pošto je imao neke druge kraljevske dužnosti. Kraljica Elizabeta u svom plavom kaputu stajala je tik u Megan Markl.

 

 

 

makonda-tracker