previše?

Koliko GODINA zapravo ima Melanija Tramp? Razlika između nje i Donalda će mnoge IZNENADITI!

4

Da je prva dama SAD-a mlađa od svog supruga, to svi znaju. Međutim, koliko zapravo?

donald i melanija tramp
donald i melanija trampfoto: profimedia

Melanija Tramp je bivša manekenka slovenskog porekla, supruga trenutnog predsednika SAD-a, Donalda Trampa. Njih dvoje su u braku već 13 godina, ali je fanove ipak šokirala razlika u godinama između njih.

 

Melanija se za Donalda udala 2005. godine. Upoznali su se u jednom noćnom klubu u Njujorku još 1998. godine. Poznato je da je sadašnji predsednik manekenki prišao i pitao je za broj telefona, što je ona odbila, ali ipak zatražila njegov broj. Ubrzo su započeli vezu, koja se 2004. godine završila veridbom.

 

donald i melanija tramp
donald i melanija trampfoto: Profimedia

Kada su počeli da izlaze, Melanija je nastavila svoju manekensku karijeru. Dok je ona polagala nade u svoju buduće zanimanje, Donald je imao svoje planove - da pronađe svoj put u politici.

 

Iako su njih dvoje, dakle, zajedno 20 godina, fanove je ipak iznenadila koliko je Melanija zapravo mlađa od Donalda.

 

manekenka i biznismen
manekenka i biznismenfoto: Profimedia

Bivša manekenka ima 48 godina. Rođena je 1970. godine u Novom mestu u Sloveniji, nekadašnjoj Jugoslaviji. Ona je čak 24 godine mlađa od svog supruga, Donalda, koji ima 72. godine!

 

Ovu razliku od 24 godine dele i francuski predsetnik Emanuel Makron i njegova supruga, Brižit. Ovolika razlika u godinama očigledno ne smeta nijednom od predsedničkih parova.

 

 

makonda-tracker