brutalna istina

Raskrinkana stjuardesa - ona je iznela sve o Kiji Kockar: Dečko te je sa mnom prevario, ne umeš da zadržiš muškarca! (FITO)

0

Neke istine izađu na videlo, neke pretenduju da se zaborave.

foto: Youtube/printscreen
foto: Youtube/printscreen

 

Iako su ranije bile u dobrim odnosima, Kristina Kija Kockar i Jelena Krunić su ušle u žestoki rat. Izgleda da je Krunićeva rešila da se žestoko razračuna sa pobednicom "Zadruge", te je na svom Instagram profilu krenula da objavljuje postove o stjuardesi i o, kako Jelena navodi, obmanama devojke iz Zrenjanina.

 

Krunićeva tvrdi da je Kockareva pre "Zadruge" objavljivala šovinističke tvitove, iako Kija navodi suprotno - da uopšte nije ni imala nalog na toj društvenoj mreži. Takođe, ona naziva stjuardesu pogrdnim imenom - "Kuja".

 

Jelena Krunić o Kiji Kockar
Jelena Krunić o Kiji Kockarfoto: Instagram/printscreen

 

Jelena je potom na Instagram storiju navela kako je Kiju, navodno, tadašnji dečko reper Struka dva puta prevario zbog nje - i to na godišnjicu zabavljanja i na stjuardesin rođendan.

 

Jelena Krunić o bivšem dečku Kije Kockar
Jelena Krunić o bivšem dečku Kije Kockarfoto: Instagram/printscreen

 

- Ti si znala za Krunićevu i pre "Zadruge", kada me je cimao tvoj bivši dečko Struka i ti si mu našla poruke na vašu godišnjicu, pa ste raskinuli. I drugi put na tvoj rođendan pa ste opet onda raskinuli. Ne umeš da zadržiš muškarca, mila, nikako... Samo ja nisam Luna, popio je korpu jer ja zauzete muškarce ne preferiram - poručila je Jelena Kiji.

 

Da li će Kockareva prećutati ove napade ili će nekako odgovoriti, ostaje nam da vidimo.

 

 

makonda-tracker