sad se vidi, sad se zna

Luna završila u bolnici nakon susreta sa Slobom: To nije isti čovek!

6

Nakon romanse u rijalitiju i kraha koji je doživela, neki raspleti moraju da zabole.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

 

Iako su im mnogi predviđali svetlu budućnost nakon "Zadruge", Luna Đogani i Sloba Radanović su krenuli svako svojim putem.

 

Podsetimo, novopečena dizajnerka nije krila da i dalje gaji osećanja prema pevaču, ali da više ne želi da ostanu čak ni u prijateljskim odnosima jer je rekao određene loše stvari o njoj u intervjuima, dok je Radanović na sve načine pokušavao da privoli suprugu Kiju Kockar da ipak porazgovaraju pre nego što stave tačku na bračnu zajednicu.

 

Ipak, Sloba je naposletku potpisao papire za razvod braka, ali to nije bio znak da će se vratiti u naručje Đoganijevoj. Prilikom prvog susreta po okončanju rijalitija, kada se Luna vratila sa odmora u Grčkoj, njih dvoje su se jedva pozdravili na jednoj prestoničkoj žurki.

 

Prema sopstvenom priznanju, od šoka što je njihov susret prošao ovako, nakon devetoipomesečne romanse, Đoganijevoj je pozlilo, te je hospitalizovana.

 

- Tada smo se prvi put sreli. To nije bio onaj Sloba u kog sam ja bila zaljubljena. Nisam videla to u njemu. Posle toga mi je bilo veoma loše, moj tata je bio zajedno sa mnom, završila sam u bolnici - priznala je Luna.

 

 

 

makonda-tracker