bol ne prolazi

Anastasija Ražnatović i dalje NEUTEŠNA: Nedostajao mi je OTAC da isprati moj polazak u školu (FOTO)

1

Uprkos velikoj porodici, ljubavi i nežnosti tokom odrastanja, očevu figuru niko nije mogao da zameni.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Anastasija Ražnatović ovih dana posebno je pod lupom javnosti budući da priprema svoj prvi singl. Kako mediji navode, mlada Cecina naslednica odlučila je da krene majčinim stopama i uplovi u muzičke vode.

Za magazin "Hello" buduća pevačica otvoreno je govorila o razlozima za početak svoje karijere, ali i o privatnim problemima i nedostatku oca tokom odrastanja.

Anastasija i njen brat, Veljko, sticajem nesrećnih okolnosti ostali su bez oca u najranijim danima. Na pitanje kako uspeva da očuva uspomenu na njega, budući da je bila jako mala kada se to dogodilo, ona odgovara:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani


foto: Damir Dervišagić

Veljko i ja imali smo sreću da su nam svi članovi porodice tokom celog detinjstva pružali ljubav, trudili su se da nedostatak očeve figure nadoknade koliko je to bilo moguće. Trud i pažnja usmereni ka nama olakšavali su tu prazninu, ali nisu mogli da ublaže setu."

Buduća pevačica dodaje da je već kao školarac bila svesna određenih stvari. Dok su drugi očevi dolazili po svoju decu, ona je znala da se to njoj neće nikada dogoditi.

❤️❤️❤️but i'll tell you all about it when I see you again..

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on

Priznaje i da rado gleda snimke i slike iz detinjstva, posebno snimak kada je kao beba bila sa bratom, majkom i ocem u emisiji kod Minimaksa.

Čuvam sve uspomene jer imaju neprocenjivu vrednost", rekla je Anastasija, potpuno svesna koliko je to bitno u njenom životu.

Majka i brat uvek su uz nju, što je dosta pomoglo tokom odrastanja, pa i danas kada je u pitanju i privatan život, ali i karijera.

porodica ražnatović
porodica ražnatovićfoto: Damir Dervišagić

makonda-tracker