iskrena

Ona jeste BILA DRUGARICA moje ćerke, ali ne 13 već 4 godine: Ceca otkrila ISTINU o prijateljstvu Anastasije i Lune (FOTO)

3

Za razliku od većine njenih kolega, koji se navodno zgražavaju i tvrde da nikada nisu imali želju da saznaju šta se dešava na najpoznatijem imanju u Srbiji, folk zvezda tvrdi da nije od tih.

Svetlana Ceca Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatovićfoto: Marina Lopičić

Ceca u iskrenom razgovoru prvi put govori o ljubavnom trouglu Kija-Sloba-Luna i kaže da njima niko ne bi trebalo da sudi.

 

Da li postoji neko ko se po tvom mišljenju posebno izdvojio?

To je definitivno Vojke. Zaista sam oduševljena koliko je dečko kulturan i lepo vaspitan. Ne poznajem ga lično, ali me oduševila Vojketova izjava da njegova porodica nije deo rijaliti programa, pa se upravo zbog toga i ne oglašava u medijima i emisijama. Moj favorit je svakako Kristina. Pametna, lepa, obrazovana i inteligentna devojka.

A ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna?

 

- Niko ne hoda u njihovim cipelama da bi mogao da im sudi. Prosto, oni su tako odabrali i smatram da drugi ljudi ne bi trebalo da se mešaju u njihove odluke.

 

Luna je često pričala da se 13 godina družila sa Anastasijom i da je bukvalno živela u vašoj kući…

 

- Ona je kao dete živela s nama. Družila se sa mojom decom, jeli su za istim stolom, čuvala sam je i gledala na nju kao na svoje dete. Moram priznati da je nisam videla u poslednjih pet godina. Ona jeste bila drugarica moje ćerke, ali ne 13, već neke četiri godine. U vreme kada je živela kod nas bila je tiho, mirno i umiljato dete.

 

foto: Dragana Udovičić

Luna tvrdi da je bila sa Veljkom u vezi?

 

- Luna i Veljko nikada nisu bili u vezi. Žao mi je što uopšte moram da komentarišem tu temu. Anastasija je krstila Lunu i zaista bi bilo degutantno da se o tome priča.

 

 

 

 

makonda-tracker