blago povlačenje

Seka Aleksić otkrila zašto je zapostavila estradu

0

Pevačica uživa u materinstvu, ali postoje još neki razlozi zbog kojih se Seka ne pojavljuje često u javnosti.

seka aleksić
seka aleksićfoto: Damir Dervišagić

 

Folk pevačica Seka Aleksić, otkako se ostvarila u ulozi majke, retko se pojavljuje na društvenim događajima, a fanovi joj zbog toga malo zameraju.

Ona je ovog puta otkrila još jedan razlog zbog čega je nema nigde:

 

 Ja se najlepše odećam u svom domu. Upotpunili smo ga tako, sa dvorištem, stvarno je mali raj i mi tamo uživamo. Ne volim nigde da izlazim, i onda kad se pojavim negde svi kažu "Otkud ti". Meni zadovoljstvo više ne predstavljaju provodi i šoping, nego mi je zadovoljstvo kad sa svojim sinom izađem preko dana, prošetamo, vozim ga na biciklu, promeni se to, sasvim je prirodno", rekla je Seka.

 

Ona je otkrila i to da više nema strah da sina Jakova poveri na čuvanje baki i deki, ali da je za potrebe svog jedinca angažovala i dadilju, koja se o njemu sjajno stara.

 

- U početku je bilo jer sam bila neiskusna, ali sada se to promenilo. Oko nas imamo ljude kojima verujemo, pored bakica i dekica tu je i dadilja, koja je divna žena. Ja sam opuštena kada je moj sin sa njom, znam da je na sigurnom, da je sve kako treba. Nahranila sam ga, uspavala pre nego što sam krenula i on sad spava i ne budi se do ujutru - navela je pevačica u jednoj emisiji, a mi se nadamo da će se uskoro vratiti na scenu.

 

 

 

makonda-tracker