SNALAZI SE KAO SVAKA OBIČNA ŽENA

Imam ja problema kao i svaki drugi čovek ali ja sam osoba koja ne voli da deli sa javnošću: Seka Aleksić smatra da je danas najteže biti roditelj!

0

Ona je progovorila o životnim problemima, ali i o tome kako vaspitava sina.

seka aleksić
seka aleksićfoto: Damir Dervišagić

Folk pevačica Svetlana Seka Aleksić uživa u braku sa Veljkom Piljikićem sa kojim ima sina Jakova.

 

Ona je progovorila o životnim problemima, ali i o tome kako vaspitava sina.


Imam ja problema kao i svaki drugi čovek ali ja sam osoba koja ne voli da deli sa javnošću, to nije ništa skandalozno, to su problemi koje svi imamo".

 

"Kada dete odrasta u porodičnoj harmoniji, kad ima pažnju, to se vidi i sigurna sam da svi roditelji koji ovo slušaju se slažu, posebno majka kad je neraspoložena to se oseti na dete. Mi se trudimo da i ako imamo neke nesuglasice rešavamo probleme sami, a ne pred ukućanima, posebno ne pred detetom.

 

Seka smatra je najteže danas biti roditelj.

 

Ne može roditelj da bude 24 časa uz njega i sve kontroliše, neko ima sreću da ima divno dete, a neko ima katastrofalnu situaciju sa decom, ja ne bih poželela nikome, mogu samo da apelujem na mlade ljude da ne konzumuraiju alkohol i narkotike", rekla je Seka i otkrila čemu uči Jakova.

 

"Učimo ga da bude dobar čovek, da sve što ima deli sa drugima, i to je sasvim dovoljno, a kako bude odrastao učićemo ga drugim stvarima. Mislim da detetu ne treba nametati ništa već osetiti, podržaću ga čime god bude želeo da se bavi.

 

 

makonda-tracker