novi detalji tragedije

Gledao je NASILJE nad svojom majkom i to je duboko uticalo na njega: Sin Tine Tarner izvršio SAMOUBISTVO!

2

Najstariji sin legendarne pevačice Tine Tarner, 59-godišnji Krejg, izvršio je samoubistvo, piše Gardijan.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Krejg Rejmond Tarner, koji je radio kao prodavac nekretnina u Los Anđelesu, pronađen je u svom domu u Kaliforniji, sa prostrelnim ranama. Tina Tarner se ovim povodom nije oglašavala, a pojedini američki mediji preneli su nezvanične informacije da je u pitanju bilo samoubistvo.

 

Tina Tarner rodila je Krejga kada je imala samo osamnaest godina, sa Rejmondom Hilom, saksofonistom iz benda Kings of Rhythm, pratećim bendom Ajka Tajnera. Kada se njihova veza raspala, Tina je započela vezu sa Ajkom, pridružila se njegovom bendu, nakon čega se i udala za njega.

 

Poznato je da je njihova veza bila turbulentna, te da je pevačica često trpela fizičko nasilje od svog supruga, a izvori bliski porodici tvrde da je Krejg zbog traumatičnih događaja kojima je svedočio u detinjstvu, kasnije imao ozbiljne posledice. Mnogi upravo te nemile situacije povezuju sa njegovom smrću.

 

- Ajkova deca nikada nisu reagovala, ali moj najstariji sin, Krejg, bio je veoma emotivno dete - rekla je Tina kod Opre Vinfri 2005. godine.

 

- Uvek je gledao u pod kada bi bio tužan. Jednog dana kada me je Ajk tukao, Krejg je kuao na vrata i vikao: 'Mama, jesi li dobro?' Tada sam ga zamolila da me ne tuče više kod kuće kako deca ne bi slušala."

 

Krejg je postao prodavac nekretnina na Beverli Hilsu, a njegov biološki otac preminuo je 1996. godine.

 

 

makonda-tracker