oči u oči

Nataša Bekvalac se sutra suočava sa Lukom: Isuse, daj mi lavlje srce!

0

Paevačici predstoji suočavanje sa suprugom Lukom na suđenju i to će biti prvi njihov susret od nemilog događaja koji se desio u aprilu mesecu

nataša bekvalac
nataša bekvalacfoto: Nikola Milićević

 

Nataša Bekvalac poslednjih nedelja nastupala je širom Srbije i regiona i zahvaljujući tome, makar nakratko, zaboravila je na muke i probleme koje ima sa suprugom Lukom Lazukićem, s kojim je sutra očekuje suđenje u Prvom osnovnom sudu zbog optužbe da ju je prebio u aprilu.

 

Kako se bližio sutrašnji dan, pevačici je bilo sve teže i nije se ustručavala da to podeli s vernom publikom, makar i kroz pesmu. Na koncertima održanim prethodnih dana izvodila je nekoliko pesama koje verodostojno opisuju njeno trenutno stanje. Jedna od njih je i numera "Isuse", koji izvodi Svetlana Ceca Ražnatović. Ovi stihovi su duboko pogodili Natašu, pa je na koncertu u Inđiji morala dva puta da ih ponovi.


Isuse, daj mi lavlje srce da preživim dane buduće. Lako će hrabriji od mene, al' moja duša, ne znam kako će", pevala je Bekvalčeva uz podršku mnogobrojnih obožavalaca.

 

Gotovo da nije bilo osobe u publici koja nije primetila koliko je Nata bila ganuta dok je pevala ovu pesmu i da upravo ove reči najbolje opisuju kroz kakav stres prolazi dok se priprema za součavanje na sudu sa još uvek zakonitim suprugom.


Podsetimo, njih dvoje sutra će se prvi put sresti u Prvom osnovnom sudu posle dva i po meseca, koliko je prošlo od incidenta. Lazukiću se na teret stavlja da je sredinom aprila krvnički pretukao Natašu u njenom stanu na Dedinju i naneo joj vidljive povrede po telu. Na saslušanju se nisu sreli jer su svoje iskaze davali odvojeno, ali će se sutra naći oči u oči u sudnici.

 

 

makonda-tracker