nasilnik ne miruje

Hoće da je UNIŠTI i ne zna za GRANICE: Luka Lazukić pokreće sajt kojim hoće da KOMPROMITUJE Natašu Bekvalac (FOTO)

3

Luka Lazukić hoće svim silama da uništi Natašu Bekvalac...

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalacfoto: Zorana Jevtić

Siledžija ima nameru da sajt nosi naziv "zbog da jedeš vnago", a da na njemu otkrije sve detalje i pikanterije braka sa Natašom Bekvalac koje će, navodno, kompromitovati pevačicu, saznaje "Blic".

 

Nasilnik Luka Lazukić koji je u aprilu pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac sada ima novu ideju da je uništi. Ekipa "Blica" imala je uvid u njegov plan i otkrili smo da on na sajtu "zbog da jedeš vnago" želi da otkrije sve o njegovom i Natašinom odnosu od 2011, do momenta nemilog događaja kada ju je u noći između 13. i 14. aprila prebio dok je u susednoj sobi bila njihova beba, ćerkica Katja, koja je u tom trenutku imala mesec i po dana.

 

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić
Nataša Bekvalac i Luka Lazukićfoto: kurir

Njegova ideja je da na sajtu objavi sve račune i slike na kojima će prikazati kako je izgledao pevačicin salaš u Čeneju pre braka i posle, kao i stan na Dedinju, te će objaviti njihove privatne fotografije.

 

Sulud plan

On namerava da zakupi bilborde i štandove po svim većim gradovima, najviše u Beogradu i Novom Sadu, da ištampa majice i narukvice sa porukama "Zbog da jedeš vnago", a da poziv na bilbordima, između ostlog, bude i "A šta kaže Nataša". On je čak unajmio i čoveka koji će iscrtavati grafite sa njegovim likom kao poruku "Svi smo mi Luka Lazukić".

 

Prema uvidu u njegov plan očigledno je da je njegov cilj bio da pokrene sajt i akciju, ali da se ne sazna da iza svega stoji muž nasilnik.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker