krvna veza

Porodično estradni RIJALITI RAT: Gagi Đogani oštro protiv Lunine seste Indi!

0

Javno je prozvala svoju rođaku Lunu

Indira Aradinović Indi
Indira Aradinović Indifoto: Instagram/printscreen

Indira Aradinović Indi, inače sestra nekadašnje članice "Ministarki" Edite Aradinović iznela je svoje mišljenje bez cenzure.

 

- To što je meni Luna sestra, to ne znači da ja moram da podržim nju, kao nekoga ko se takmiči. Kao što ni ona ne mora da sluša moje pesme, na primer, ako joj se ne dopadaju - izjavila je Indi, što je izazvalo bes njenog rođaka Adama Đoganija, koji bezrezervno već devet i po meseci brani Lunu.

 

- "Umetnice", narod te je zaboravio. Kakva si ti to "umetnica" bez hita? Neće te narod zavoleti ako pljuneš po nama. Želim ti sve najbednije. Ionako si već bedna. Kada si, jadnice, izbacila pesmu, molila si nas da te reklamiramo. Sram te bilo! Ja ću podržati svog i da je najgori na svetu! - sugerisao joj je on, zbog čega je Aradinovićeva osetila potrebu da se ponovo oglasi.

 

Instagram story Indi
Instagram story Indifoto: Instagram/printscreen

 

- Moram da vam kažem da sam Lunu upoznala tek 2017. godine, tako da vam bude jasnije o kakvom je srodstvu reč - ponovo se Indira ogradila od svoje rođake, da bi se zatim obratila direktno Adamu putem video snimka:

 

Instagram story Indi
Instagram story Indifoto: Instagram/printscreen

 

- Čujem proziva me tamo neki Adam Đogani. Ljubi te sestra, ti si mi brat od ujaka, i nemoj da se blamiraš... Čekam te kod kolima! Šalim se, budi uz Lunu i budi normalan. Nemoj da se blamiraš. Ćao!

 

 

makonda-tracker