Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Život udvoje bez fiksne adrese

Posle gotovo pola godine romanse manekenka Danijela Dimitrovska i voditelj i muzičar Ognjen Amidžić otkrivaju kako održavaju vezu na daljinu, ali i da žele zajednički život
0
1 / 3 Foto: Luka Šarac

Otkako su otpočeli svoju uzbudljivu romansu početkom leta ove godine, top model Danijela Dimitrovska (23) i voditelj i muzičar Ognjen Amidžić (35) uspešno odolevaju preprekama koje pred njih postavljaju poslovne ambicije na različitim kontinentima. Dok zgodna Požarevljanka sa adresom u Njujorku uspešno gradi svoju karijeru na svetskim modnim pistama, Ognjen kao voditelj Farme i autor Ami G Showa na TV Pink koji će se prikazivati ponovo od januara 2011, važi za jednog od najuspešnijih u svojoj branši. Ovaj šarmantni par, čija je ljubav od samog početka izložena javnosti, nedavno je uživao u romantičnim trenucima u Njujorku.

- Bilo mi je divno. Volim kad odem tamo jer imam osećaj kao da sam na drugoj planeti i nekako mogu da se odmorim i isključim iz svega. Tada se poklanjam Danijeli, a i ona meni - priča Ognjen, dok se njegova draga nadovezuje.

- Potrudila sam se da Ognjen vidi Njujork u najboljem svetlu, ali neću još sve da mu pokažem. Želim da se raduje svakom dolasku. (Smeh) Mada, ja sam mu dovoljna atrakcija u Njujorku! Ako se kuvanje ne računa, bila sam odlična domaćica. Inače, pola godine veze je u decembru, pa pošto me je posetio u novembru nismo zvanično proslavljali, mada nam je svaki dan bio kao neki jubilej - ističe uz osmeh Danijela koja veoma često dolazi u Beograd ne bi li videla svog izabranika.

- Ja prosto malaksam svaki put kad sletim na beogradski aerodrom. Naravno da sam uzbuđena kada dolazim i radujem se svakom našem zajedničkom trenutku. Imamo i mi kriznih perioda zato što smo razdvojeni, ali razmenimo dnevno pedesetak SMS poruka, provedemo nekoliko sati na Skajpu i trudimo se da što više vremena budemo jedno uz drugo. Često dolazim u Srbiju, on u Ameriku, pa i nemamo osećaj da je naša veza veza na daljinu. Ne pomišljamo da odustanemo, već smišljamo kako da budemo zajedno. U stvari, mi živimo zajedno, samo nemamo fiksnu adresu - kaže popularna manekenka, dok duhoviti voditelj tvrdi da u potpunosti veruju jedno drugom.

- Ljubomora je normalna stvar u svakoj vezi. I jesmo, ljubomorni smo, ali ne bolesno. Verujemo jedno drugom, pričamo o svemu i to je rešenje za svaku situaciju. Kada smo zajedno, vreme provodimo na najrazličitije načine. Ostajemo u kući dosta jer nam je tako najlepše, a to je i dobro mesto da pozovemo prijatelje koje ne viđamo. Što više upoznajem Danijelu, moja osećanja su sve jača. Iz dana u dan otkrivam neke njene nove kvalitete, a osvaja me šarmom, duhovitošću, pronicljivošću i nečim što ne može da se objasni, nego samo da se oseti - razneženo priča Ognjen, a njegova draga otkriva kako je uvek obori s nogu.

- Romantičan je na neki svoj, čudan način. Što se tiče obaranja s nogu, ima on neke svoje metode, ali ja ipak najviše volim kada mi ujutru skuva kafu - tvrdi Danijela koja priznaje da je još rano da priča o zasnivanju porodice, sa čime se slaže i član šarmantnog dvojca Flamingosi.

- Pritiska nema, ali moram priznati da me ljudi često pitaju kada ću postati otac. Normalno da razmišljam o tome i nadam se da će se i to desiti u dogledno vreme. Za novogodišnje i božićne praznike ostaćemo kod kuće, posećivaćemo se sa prijateljima, obilazićemo porodice, a verovatno ćemo se malo i provoditi. Danijela je već okitila jelku jer mnogo voli ove praznike. Meni je taj period uvek radni, pa nemam takav osećaj- ponosno priča Ognjen, dok Danijela otkriva njihove zajedničke želje.

- U novoj godini želimo poslovne uspehe, zdravlje i sreću našim porodicama i prijateljima, a želimo i da realizujemo prvi deo našeg zajedničkog privatnog plana. A imamo pripremljen i spisak destinacija koje moramo posetiti, samo je pitanje kad ćemo to moći da izvedemo.

Jelena Kulović

makonda-tracker