iskreno i bolno

Voleo bih da nikada nisam ni postao poznat: "Goli kuvar" otkriva TAJNU SVOG USPEHA ali i negativnu stranu svoje KULINARSKE IMPERIJE

0

Iako se mnogima čini da slavnom kuvaru Džejmiju Oliveru u životu sve ide kao po loju, to je kilometrima daleko od istine.

džejmi oliver
džejmi oliverfoto: Profimedia

U intervjuu koji je nedavno dao za časopis "Gardijan" Džejmi Oliver priznao je da uprkos slavi i popularnosti nije srećan i kada bi mogao da vrati vreme, voleo bi da nikada nije ni postao poznat.

 

Svakog dana želim da nikad nisam bio poznat. Ali ipak, iz svoje slave mogu da zaključim bar jednu dobru stvar – imam sreće što sam tokom godina upoznao mnogo divnih ljudi. I sada sam okruženim divnim ljudima zbog kojih sam svakodnevno zahvalan jer radim posao koji volimo i stalno smo okruženi smehom - nesigurno je priznao slavni britanski "Goli kuvar", 42-godišnji Džejmi Oliver u intervjuu koji je dao Gardijanu.

 

S tim je ciljem počeo da gradi svoj san, a nakon slave koju je stekao TV emisijom, priča je počela da raste do neviđenih razmera da bi se poslednjih godina polako raspala poput kule od karata.

 

 

Nagli uspon ovog jednostavnog, nepretencioznog kuvara počeo je još 90-ih godina prošlog veka s namerom koja ga drži i danas – da Britancima, a otkako je i svetski slavan, svetu, predstavi kuhinju koja će pre svega biti jednostavna, zdrava i dostupna svima.

 

 

makonda-tracker