reviltirana

Goca Tržan u duelu sa albanskom pevačicom povodom Mundijala: Hoće li neko ukinuti ovu sa naših radio stanica, AMAN?!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Olivera

24-06-2018 12:56h
Bravo Goco ne zelim da ovo zvuci jeftino ali bravo od srca i mene boli rodjena sam u Pristini

nik

24-06-2018 13:04h
BRAVO GOCO

Milan

24-06-2018 13:14h
Goca ume da misli, i ranije je imala mudre izjave kao da nije em ženska em plava. Inače da se pohvalim - pojma nisam imao ko je Dua Lipa ali čim sam video tu facu na tv, prepoznao sam onaj neandertalski DNK sa Prokletija ( iako razblažen). Proverim na netu - kad stvarno Albanka :)

Bj

24-06-2018 13:31h
Goca carica, bravo Goco.<3

fanovi

24-06-2018 14:31h
Svaka cast Goco. Kosovo i Metohija je Srpska istina, pravda, proslost, sadasnjost i buducnost bez obzira sto trenutno NATO agresor upravlja pokrajinom uz pomoc UN.
Srbi ne smeju da daju tapiju i potpisu nista a siptari su vrsta u izumiranju, pogledajte statistiku. Provociraju jer su ocajni, srecnom coveku takvo nesto ne pada na pamet.

jaa

24-06-2018 14:43h
AL JE GLUPA OVA GOCA PA NARAVNO DA CE DEVOJKA POREKLO SA KOSOVA PODRZAVATI ALBANCE STA TU CUDNO I NOVO

gaspar von-alapic

24-06-2018 15:29h
@jaa
Nije u pitanju albanska pjevacica koja podrzava svoje sunarodnike,u pitanju je sto se i dalje slusaju njene pjesme na srpskim stanicam a.Bez obzira da li je dobra ili ne kao p[jevacica,malo vise samopostovanja i dostojanstva ne bi skodilo.

Realno

24-06-2018 15:20h
Bravo Goco, slazem se u potpunosti!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: