reviltirana

Goca Tržan u duelu sa albanskom pevačicom povodom Mundijala: Hoće li neko ukinuti ovu sa naših radio stanica, AMAN?!

8

Goca Tržan je bila revoltirana zbog provokacije albanske pevačice Due Lipe koja je podržala stav fdbalera, njenih sunarodnika.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Poznata pevačica Gordana Goca Tržan napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama svojom poslednjom objavom.

 

Naime, Goca je reagovala na objave popularne pevačice Dua Lipe, Amerikanke koja ima poreklo sa Kosova.

 

Nakon poraza reprezentacije Srbije od tima Švajcarske, u kom igra nekoliko igrača albanskog porekla, strelci golova za protivnički tim su provocirali igrače i navijače Srbije gestikulirajući orla, nacionalni simbol Albanije.

 

Džakin i Šaćirijev ispad komentarisali su brojni novinari i navijači, a Dua Lipa, svetski poznata pevačica, ponosna je na ovaj potez svojih sunarodnika.

 

Pevačica je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj i igrači pokazuju znak, a sve je ukrasila zastavama Kosova i Albanije.

 

Stori Dua lipa
Stori Dua lipafoto: Instagaram

 

Rezignirana, Gordana je na društvenoj mreži objavila oštar status, pozivajući na "embargo" protiv strane pevačice.

 

Ova izjava izazvala je buru reakcija, te je Tržan ušla i u direktan konflikt sa nekoliko fanova, no kada su se strasti smirile, uspela je malo da spusti loptu.

 

 

Podsećamo, Dua Lipa nije jedina javna ličnost koja je provocirala objavama u vezi sa kontraverznom utakmicom Orlova sa Švajcarskom. Njena koleginica i sunarodnica Rita Ora takođe je proslavila pobedu Švajcaraca, ali najpre golove igrača albanskog porekla.

 

Rita Ora ne štedi na podršci
Rita Ora ne štedi na podršcifoto: Instagram

 

Švajcarski mediji oštro su osudili potez svojih fudbalera, ali to očigledno nije sprečilo poznate pevačice da svojim aktom raspire vatru.

 

 

 

makonda-tracker