program uživo

Dok je Luna bila "kamenovana" na STUBU SRAMA, Anabelu izbacili iz studija!

7

Nakon finala rijalitija u kojem je dominirao aktuelni ljubavni trougao, Luna je gostovala u višečasovnoje emisiji i odgovarala na pitanja gledalaca.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Luna Đogani, blogerka koja je učešćem u rijalitiju ostala zapamćena kao devojka koja je ušla u zabranjenu ljubavnu aferu sa oženjenim učesnikom. sinoć je imala prilike da odgovori na mnoga pitanja gledalaca, ali i njihovih konstatacija.

 

Mahom su se javljale starije žene i upućivale joj negativne kritike i komentare, dok se voditeljka trudila da zadrži objektivni stav.

 

Na rafal uvreda i komentara kako je Luna nemoralna i kako nema stida, te kako je dozvolila sebi vezu sa oženjenim muškarecm kojeg je, faktički, "preotela", niko od gledateljki nije uputio komentar za Slobu koji je, očito, čitavu "idilu" i započeo ne nadavši se da će se i njegova zakonita supruga Kristina u jednom momentu priključiti rijalitiju.

 

Sve opaske i negativne kritike Luna je primila stoijički, dok s druge strane, njena majka Anabela Atijas nije mogla da se suzdrži te se oglašavala iz publike dok je u toku bilo telefonsko uključenje.

 

U jednom mometu sama je napustila studio, jer je voditeljka u par navrata opominjala, a onda je i konstatovala:

 

- Bolje da napustite studio ako već sa ovime ne možete da se nosite, i nastavila program uključenja uživo.

 

 

makonda-tracker