suočavanje

Otkriven razlog sastanka Anabele i Slobine majke: Pevačica pruža novu šansu!

1

Dok bivši ljubavnici Luna Đogani i Sloba Radanović poslednje sate "Zadruge" troše na žestoku svađu i fizičke obračune, dotle su njihove mame, Anabela i Draginja, iskoristile završnicu rijalitija da se bolje upoznaju.

Anabela Atijas traži objašnjenje
Anabela Atijas traži objašnjenjefoto: Instagram

 

Naime, samo nekoliko dana pred veliko finale najgledanijeg rijalitija, Anabela Đogani i Dragina Radanović srele su se u jednom prestoničkom restoranu na ručku, a brojni mediji su nakon toga spekulisali da su se mame bivšeg para sastale kako bi do detalja isplanirale veridbu svoje dece. Međutim, Anabela Atijas tvrdi da nema istine u tim navodima i da se sa Draginjom srela iz najiskrenijih roditeljskih i ljudskih pobuda.

 

- Ni Draginja, ni ja nikada ne bismo ugovarale venčanje umesto naše dece. Nas dve smo se sastale kao majke koje su umorne od svega, a imale smo potrebu i da se ispričamo - započinje priču Atijasova, mama jedne od najpopularnijih zadrugarki, i otkriva o čemu je pričala sa mamom Slobe Radanovića.

 

- Dogovorile smo se da se držimo zajedno, kao dve porodice kojima u ovom trenutku treba snaga i podrška. Verujem da će ova priča imati srećan kraj. U stvari, sigurna sam u to - kaže Anabela i otkriva kako je reagovala kada je čula da je Sloba ogovara sa suprugom Kristinom.

 

- Trudim se da gledam širu sliku i želim Slobi da pružim šansu da mi sam objasnim zašto je to rekao. Verujem da je imao dobar razlog da me nazove "zlom" - rekla je Anabela, dok je Draginja bila manje raspoložena za razgovor.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker