Prelepa brineta!

Zanosna lepotica: Nekada devojka Saše Kovačevića, a sada NAJSEKSEPILNIJA supruga našeg POZNATOG fudbalera (FOTO)

0

Fudbaler španskog Viljareala Antonio Rukavina i njegova prelepa supruga Dragana kada su u Beogradu uživaju u svom porodičnom domu na Vračaru.

foto: Printscreen/Instagram
foto: Printscreen/Instagram
 

#mylove #mylife #❤️

A post shared by Dragana Rukavina (@dragana_rukavina_) on

 

Luksuzan stan koji su uredili po svom ukusu prava je porodična oaza u kojoj poznati fudbaler kada je u Beogradu voli da boravi sa svojom suprugom Draganom Rukavinom, ćerkom Lini i sinom Andrejem, a poseti Beogradu uvek se najviše obraduju njihovi mališani.

 

Osim što žive u srećnom braku pažnju medija gde god da se pojavi uvek privuče njegova supruga modna kreatorka Dragana Rukavina koja uvek izgleda prelepo, veoma zanosno i vitko.

 

Očigledno je da šarmantni fudbaler pored uspešne fudbalske karijere ima uspeha i u osvajanju lepih žena te je tako upravo njegova supruga jedna od najlepših žena fudbalera.

 

Dragana uvek može da se pohvali svojim izgledom, fenomenalnom linijom i zanosnim oblinama koje često ističe u prvi plan.

 

 

#summeriscoming #beachlife?

A post shared by Dragana Rukavina (@dragana_rukavina_) on

Pažnju javnosti prvi put je privukla kada se pojavila u spotu kao devojka poznatog pevača Saše Kovačevića.

 

Njena karijera kao modnog dizajnera započela je tako što je sama počela da kreira kupaće kostime i nakon toga je shvatila da joj moda i dizajniranje savršeno idu od ruke te se tim poslom bavi i danas.

 

Osim što vodi računa o svom izgledu, Dragana je posvećena porodici i veoma je brižna majka i supruga.

 

Svakog dana priprema decu za radne zadatke, odvozi ćerku Lini u vrtić, a sina Andreja u školu i na trening jer je vrlo rano pokazao interesovanje za fudbal i ljubav prema tom sportu. 

 

Ova srećna četvoročlana porodica već duži niz godina živi u Španiji jer Rukavina igra za španski fudbalski klub Viljareal tako da su se uspešno prilagodili životu u ovoj južnoevropskoj zemlji i njihovom mentalitetu.

 

Kada im vreme dozvoli rado se vrate u Beograd na nekoliko dana , a tada najlepše trenutke upravo provode u svom domu na Vračaru sa rođacima i porodičnim prijateljima.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker